\"Старата госпожа\" пита за нов рус кавалер

15:17
\"Старата госпожа\" пита за нов рус кавалер
Ръководството на Ювентус ще се опита да привлече крилото на ЦСКА Москва Милош Красич, съобщи агентът на футболиста Владо Борозан.

Представителят на Красич сподели, че торинци са може би най-заинтересованият отбор, искащ да вземе звездата на руските "армейците".

Интересен факт е, че сръбският халф е наричан "Новия Павел Недвед", тъй като не само прилича на външен вид с великия чешки полузащитник, но и притежава същия топовен изстрел от далечно разстояние.

"Милош е един много актуален играч, желан от големите клубове. От Ювентус са много активни, постоянно ме питат за него. Милан и Интер обаче, също се интересуват, така че ни предстоят преговори", споделя агентът на сръбският национал пред "Тутомеркато".

Медиите в Италия вече предричат, че ръководството на Юве иска да направи стратегическа промяна, привличайки Красич.

"Тутоспорт" твърди, че шефовете на "бианконерите" отново искат да виждат отбора да играе в схема 4-4-2 с изявени флангови футболисти, какъвто е именно Красич.

Както е известно, "Старата госпожа" се подрежда най-често в тромавото 4-3-1-2 през тази кампания и поради това Юве прави ужасен сезон и има голяма възможност торинци да пропуснат да се класират за Шампионската лига през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
24.03.2010 19:48

Красич е доста добър футболист, радва с играта си, успех занапред *smile*

shizofrenik
24.03.2010 16:12

Красич беше казал преди около седмица , че иска да играе в Милан.Остава росонерите да пратят оферна и е техен ама като ги знам Галиани и Берлускони *erm*

rockamring
24.03.2010 15:43

Милош Красич е много добър истинска машина е,напомня ми на Недвед