Фърги към Големия Сам: Благодаря ти!

13:40
Фърги към Големия Сам: Благодаря ти!
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е благодарил на своя колега Сам Алърдайс за това, че неговия Блекбърн направи 1:1 като домакин на Челси и увеличи шансовете на "червените дяволи" за четвърта поредна шампионска титла на Англия.

Самият Алърдайс призна, че е получил смс от шотландеца, в който Фърги казва:

"Благодаря!"

Мениджърът на Роувърс заяви днес за "Дейли Мейл":

"Получих съобщение от сър Алекс, в което се казваше: \'Добра работа, явно многото травми не те притесняват толкова".

Аз вече му бях казал преди мача с Челси, че се притеснявам от това, че някои наши важни играчи няма как да излязат на терена. Ние обаче се справихме и заслужихме равния резултат. Не смятам обаче, че получихме заслуженото уважение от страна на Анчелоти".

Както е известно, Манчестър Юнайтед оглавява класирането на Висшата лига на Англия с актив от 69 точки, а Челси са на четири точки, но и с мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
24.03.2010 23:42

Мда, точно, как ли не се бяхме сетили *smile* .. А близалко, палячо, видяхме те тебе как се криеш след като Интер ви направиха за смях *wink* . Ти си човекът, който най-малко може да говори за криене и мишки, защото всички разбраха какъв си. Човек, който дори не може да разбере нещо толкова просто като жребия в ШЛ няма право на глас, така че не говори *lol* .

ceco26
24.03.2010 22:43

Статистиката не е всичко във футбола. То пише, че даден отбор има примерно 30 победи, ама не и че 15 са супер харабийски спечелени и незаслужени. *sick* Не искам да коментирам повече, че само се изнервям покрай най-мръсния отбор в света-МЮ. Ах...как искам Арсенал да станат шампиони, само за да покажат на юнайтед какво е да се наречеш шампион, а да си загубил срещите си срещу конкурента си за титлата, но тоя сезон Арсенал и Челси са фаворити за титлата и ще бъде заслужено да спечели един от двата отбора, а не МЮ. *thumb_down*

Lollipopp
24.03.2010 20:59

много сте смели бе *lol* марш по дупките мишоци малки *joking*

ShefkaTa
24.03.2010 19:53

И аз бих му благодарила, ако му имам номера, че и на целия отбор! Много е лесно да се оправдаваш винаги с Манчестър, само не мога да разбера, какво ви е виновен Манчестър или САФ, че отборите ви не могат да си вземат мачовете? защо винаги някой друг ви е виновен, търсете си веднъж вината във вашите отбори, ако сте толкова велики, няма да падате от който и да е състав на Блекбърн, нито за карлинг, нито за лигата *wink*

rusnacheto
24.03.2010 17:41

администраторите отдавна трябваше да му блокнат IP-то на тази близалка ... само изнервя обстановката *thumb_down*

Arsenal__1886
24.03.2010 17:11

Да, фена на юнайтед е прав донякъде.. Можем да дойдем заедно и да се разберем поне един път /щото ще е последен/ Моля,кажи от къде си и ни очакваи,бъди подготвен! *thumb_up* *lol* *lol*

fena_man_utd
24.03.2010 16:41

Lollipopp Интересно ми е от къде си за да мога да дойда евентуално при теб и да ти разясня,някои неща по въпросите,които не са ти ясни.Виждам че доста неща трябва да изясним.

mrtgg
24.03.2010 16:30

ceco26 написа:

...Фъргюсън и Сам Алардайс...най-антипатичните мениджъри според мен. Квото и да ми говорите ще съм на това мнение и Алексчо е далеч от първото място за най-добър мениджър /да не говоря повече по темата/. е тва като го прочетох паднах от стола *lol* мн ясно че ще ти е антипатичен нали маже наред а относно последното ти изречение СТАТИСТИКАТА ГОВОРИ !!!!!!!

darkspeed
24.03.2010 15:04

Ха, явно това ви е оправданието за това, че сте толкова жалки *smile* . Ами вземете си мачовете с тези отбори, нали сте много добри, какво ви дреме, че пуснали титулярите . Смешници. Те Интер не ви направиха за смях на целия свят, изобщо *wink* . И те сигурно са ви били заради Манестър, как иначе.. Забавния пък дето говори простотии за САФ и Алардайс му личи, че е пълна дупка *joking* . Ама как да не сте такива, като отборите ви са толкова жалки, че сте си останете само с очакванията и надеждите *sad* .

Lollipopp
24.03.2010 14:55

както и преди казах - срещу едни отбори някои си пускат резервите , срещу други излизат с максимума ... има поне 4-5 примера за услуги в полза на Юнайтед *thumb_up*

inspo
24.03.2010 14:39

"Блекбърн направи 1:1 като гост на Челси"
Кога беше това бе .Аман от глупости.

ceco26
24.03.2010 14:27

...Фъргюсън и Сам Алардайс...най-антипатичните мениджъри според мен. *thumb_down* Квото и да ми говорите ще съм на това мнение и Алексчо е далеч от първото място за най-добър мениджър /да не говоря повече по темата/.