Аршавин: Няма да станем шампиони

13:13
Аршавин: Няма да станем шампиони
Руският плеймейкър на Арсенал Андрей Аршавин разкритикува своя мениджър Арсен Венгер, като заяви, че "артилеристите" няма как да се надяват на трофеи без да са закупили нови играчи.

Аршавин заяви пред руска телевизия: "Аз продължавам да смятам, че за да печели купи, Арсенал има нужда от повече играчи. Има един факт и той е, че миналото лято ние продадохме двама играчи - Адебайор и Коло Туре, а купихме само един - Томас Вермаeлен, така че е явно, че имаме дефицит от един състезател. След това пък загубихме за дълго време Ван Перси, Гибс и Рамзи, така че е явно, че трябва да вземем нови футболисти. Висшата лига е доста интересна, поне докато се борим за титлата, но без опитни играчи, истински звезди, ще ни бъде доста трудно да успеем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal4yy
24.03.2010 19:38

Едно ще ви кажа от много време следя новините,които излизат във Уинър и всичките са копирани от сайтове,какво ме кара да твърдя това има футболисни сайтове,няма да казвам кои са и чета си току що излязлата новина и след МИНУТИ излиза абсолютно същото заглавие и текства копиран хаха е това е *smile* тази тема същото гледам чета нали заглавието същото и след часове излиза тука същото хахха т'ва е колкото смешно,толкова и жалко.

Arsenal_2
24.03.2010 18:34

Никъде не видях Аршавин да е казвал че няма да станем шампиони *thumb_down*