Жозе отново изхвърли Марио

10:30
Жозе отново изхвърли Марио
Младият нападател на Интер Марио Балотели бе оставен за трети пореден път извън групата на италианския шампион, този път за домакинството на Ливорно утре вечер в среща от Серия А, съобщава официалният сайт на италианския тим.

Младата звезда на "нерадзурите", който разбуни духовете на Апенините, след като се снима в местно шоу с екип на Милан, вече пропусна мачовете на Интер от Шампионската лига с Челси и с Палермо от шампионата.

Медиите в Италия обявиха първоначално, че младежкия национал на Италия е в конфликт с Жозе Моуриньо, но много по-вероятно е дните на Балотели в Интер да са преброени, след като той на няколко пъти намеква, че е фен на градския съперник Милан.

"Sky Sport Italia" пък съобщава отново днес, че младият нападател ще бъде разменна монета между италианския шампион и Арсенал за бъдещ трансфер на Франсеск Фабрегас на "Сан Сиро" това лято.

За радост на феновете на тима, Диего Милито попадна в групата на Интер, а Кристиан Киву ще направи дългоочакваното си завръщане на терена, след като през януари черепа му бе пукнат при едно единоборство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Punisher_111
24.03.2010 19:43

Fabregas_boy много добър коментар. Тея манафи Интер само могат да си ме4таят за Фабрегас. *thumb_up*

ivelina3
24.03.2010 11:06

тоя се мисли за мн велик не 4е не е добар тренер ама мн надут искам да извади балотели за от групата за ма4овете с цска москва и да паднат интер.. след тва да го уволнят *lol*

Fabregas_boy
24.03.2010 10:47

Колко пъти да ви казвам,освен Барселона другите отбори,каквото и да дават ще вземат само косъм от лявото мъдо на Фабрегас *wink*