Феновете на ЦСКА пращат снимки на УЕФА

08:23
Феновете на ЦСКА пращат снимки на УЕФА
Феновете на ЦСКА ще изпратят свои снимки от мача в Локомотив Мездра до УЕФА с въпрос дали срещата от 29-я кръг на "А" група е трябвало въобще да се играе. На тях се виждат ясно хората в непосредствена близост до терена, както и камъните около тях.

"Ще искаме само да ни отговорят дали в такива условия е трябвало да има мач", обясниха от фен клуба пред "24 часа".

Администраторът на ЦСКА Кирил Костов пък си призна, че още когато е видял допълнително влезлите хора, е отишъл при дежурния делегат да го алармира, но той го върнал с думите, че все пак може нищо да не се случи. Реакцията на феновете дойде, след като те бяха посочени като главни виновни за служебната загуба с 0:4, която вчера бе присъдена на отбора от спортно-техническата комисия (СТК) на БФС.

"Ще поискаме и нашият клуб да се откаже от полицията, за да спести пари. И след това ще си нахлуваме с различни шалове и ще печелим служебно", коментираха запалянковци.

"Така ще имаме двоен ефект. Хем ще се спестят солидни средства, хем ще сме първи с огромна голова разлика пред останалите", допълниха запалянковците.

Те потвърдиха, че трябва да се разбере точно кой е оставил хора с билети на пистата. Искат от НАП да провери приходите в Мездра, след като са били продадени 700 билета, а само в клетката е имало двойно повече хора и над 150 са останали извън нея.

"Решението бе взето предварително. Никой не обърна внимание на нашите аргументи и самият факт, че заседанието продължи 15 минути, показва, че всичко е било предварително обмислено", коментира представителят на ЦСКА на заседанието на СТК Радостин Василев. Той и колегата му Кирил Калинков се опитаха да предотвратят наказанието със служебна загуба, но така и не успяха в опита си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kimi_R
24.03.2010 14:57

Еи много злоба и много глупост.Но все пак това са характерни черти за вашият отбор.Все си мислех че се правите на глупави,но вие показахте че сте "способни".Е разбирам ви,без "помощ" от БФС няма как да се приближите до нас в класирането.Нищо ново за вас.Вие само така можете. *lol* *thumb_up* *thumb_up*

Lollipopp
24.03.2010 14:48

пхаха *lol* чак и сигурни че ще им дават служебни победи *lol*

Lucas_Podolski
24.03.2010 13:35

"Всеки може с какъвто си иска шал"... Е да бяха 2ма 3ма десет да има съмнения за саботаж, а то цялата публика... е това ако не е наглост, изключителна наглост!!!

MPirata
24.03.2010 13:16

Пратете снимки до УЕФА, тогава със сигурност ще ви изхвърлят от "А" група.Без сигнал от тарторите ви нямаше да навлезете на стадиона. Никой от стюардите ви начело с Дучето не направиха нищо за да спрат хуните. Сигурен съм, че ако Искъра беше излязъл от коритото си и беше залял публиката ви Дучето щеше да стой някъде на високо и да се хили като свинска пача. *thinking*

Futbulfen
24.03.2010 12:43

Ах колко отвратително и долно нагли са прасетата..вместо да се скрият от срам,те едва ли не изкараха Мездра виновен за случилото се.Ако ще и калашници да са били раздавани на входа за фенове на ц(*ка..ако няма желание и висша степен на простотия..то тогава никой няма да стреля.Камъните,клетката, околните гори ли..кое накара тия прасета да нахлуят?! ПАПАТА?!

coventry_city
24.03.2010 12:14

Не е лесно да си чорбар. Вместо да се скрият в някоя миша дупка и да не излизат поне две години. Тия тъпанари ще се излагат в европа. Най - много да ги пратият да играият в африка със маймуните

Kimi_R
24.03.2010 10:41

Напълно съм съгласен с публиката.Сега на всеки мач може да се нахлува с какъвто си шал искаш и печелиш мача служебно или носиш служебна загуба на противника.От БФС само показаха колко са корумпирани.За кой ли път.Там изглежда работят само идиоти

KIBRIT
24.03.2010 09:38

Защо Администратора,не е депозирал писмено становище пред делегата на срещата ? Така негласно се е съгласил среща да има.