Панку към Гранден: Глупак си, че дойде в ЦСКА!

08:18
Панку към Гранден: Глупак си, че дойде в ЦСКА!
След екшъна в Мездра в ЦСКА стана страшно. Чужденците излязоха извън контрол, изпаднаха в депресия и част от тях бяха извадени от състава за днешния мач с Пирин Благоевград.

Македонецът Игор Митрески, който яде шамари от фенове на "армейците" в дефилето и обяви, че ще направи всичко възможно да се махне от Борисовата градина, е първият изгърмял. Аут е сънародникът на румънския треньор Йоан Андоне - Флорентин Петре, както и бразилецът Мишел Платини.

В същото време в интервю пред румънски сайт Даниел Панку заявява, че решението на французина Елиот Гранден да подпише с ЦСКА е глупаво и той трябва да съжалява за това.

"Елиот Гранден идва от стадиона на Олимпик Марсилия "Велодром" и изведнъж се сблъсква с трибуни, които се намират на хълмове, а отзад има гора. Казах му, че е глупак, щом не е подписал с Рапид Букурещ", казва Панку, цитиран от "7 дни спорт".

Според румънеца нападението е умишлено, а истинските фенове на ЦСКА не биха хвърляли камъни по собствените си играчи.

"Не е нормално да няма полиция на стадиона. Имаше само няколко охранители, които бяха на трета възраст и не можеха да направят нищо", възмущава се Панку.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
26.03.2010 12:26

*lol* а бе тоя нещасник кьдето не може да спре топката щял да играе в челси, аз се чудя какво ли прави вьобще в цска

Takeo
24.03.2010 18:14

Абе вие добре ли сте бе!!! Отново изколешния спор на кой му е по-голям от шопските тимове. Някой прочете ли въобще статията! Поредния румънски циганин се гаври със страната ни, а вие се дърляте заради жалките останки от великите навремето отбори. Каквито впрочем са и Левски и ЦСКА. Дотам ли я докарахме, да ни се смеят и на Балканите! Ама са прави циганетата, щото вече са на светлинни години всичките пред нас. И не защото са по- кадърни за съжаление...

stihopletec
24.03.2010 14:34

Futbolfen ти сляп ли си ? Не виждаш ли, че в момента няма български отбор, който да играе силно?Левски влязоха в Шампионска лига и до там.На следващата година отбора започна да върви само надолу. Българските отбори имат някакви мимолетни постижения и това е.Спрете да гледате кой какво е направил преди, а гледайте какво прави сега. Истината е, че в България не се играе футбол !

Futbulfen
24.03.2010 13:03

Методиев-Барби маниака е ясен на всички..едно от многото заблудени прасета,които за разлика от другите пише (по 999 пъти на статия),че не гледа и не го интересува българския футбол.Както и да е..ама тия изцепки за успехите на цдна (някога си във времето на Сали Яшар) вече дразнят.Жалкия ти изкуствен "отбор" вече 20тина години няма някой сериозен успех..и ако леки проблясъци се считат решения мач с Пуул,победата срещу безобразно слабия тогава Леверкузен и много миришещия двубой с Динамо..то тогава Левски е фактически недостижим! Прастанете да лежите на стари лаври и не се излагайте.Ако ли не..продължавайте да се крепите на тия черно бели вече пожълтели сраници,а ние ще ви се радваме *beer*

MeToDueB
24.03.2010 12:59

ще коментира, защото сте заблудени и си мислите, че спорите за нещо истинско, пък то цялото е една голяма пародия .. заблудени сте адски много .. това ме дразни най-вече *wink* ама вие така и ще си умрете .. в заблуда, че сте гледали истински футбол.. и сте били фенове на истински отбори

Kalinho
24.03.2010 12:46

абе подправката меродиев ли си меродия ли си не те знаем, ама вече всички ти се смеят. казваш, че не се интересуваш тогава не коментирай просто и лесно е ама за хора с 1-2 мозъчни клетки е трудно да го проумеят.

beastt
24.03.2010 12:45

тоя па Панку какво се обажда? та той е най - голямото дърво в отбора на ЦСКА, направо да си ходи в Румъния..

Lucas_Podolski
24.03.2010 12:10

help_me не знам към мен ли се обръщаш, но къде видя да обиждам играчите на отбора ви??? И моля те дефинирай "с голям късмет влязохте". Да си поставен и да ти се падне най-силния визможен. И приятелю мой, ако Милан и Юве не бяха извадени, щеха да са поставени и ние щеше да се паднем с отбори тип Работнички. Така, че не говори наизуст!

Lucas_Podolski
24.03.2010 12:06

Ама ти като просветител ли се явяваш? всеки ще си гледа каквото си иска - нямаме ли право на това? Ние сме Българи и родното все още ни засяга, за разлика от един твой лщбимец, който вече е забравил от къде е и в поледните 5 години не е дал нищо на националня си отбор! (но това е друга тема, плс не пействай 15-те си коментара в защите на Бербата)

MeToDueB
24.03.2010 12:05

аз никога не съм нарекъл фенове на Левски - говеда, но честно казано съм се смял много на последните загуби в Европа и казанските глупости, но и онзи ден се смях много на ЦСКА .. сигурно бих се смял и на ЦСКА, ако беше на мястото на Левски срещу Там Пере, Бате (другите не ги помня вече) същото щеше да стане и с ЦСКА .. и ташак с ЦСКА можеха да си направят за трансферите .. и публиката на Левски е откачала доста пъти .. и може да нахлуе на терена .. това са едни и същи лумпени, едни и същи смешни отбори .. само че в различни цветове .. разберете го .. да ЦСКА има история има някакви успехи, но какво толкова .. като в бъдещето няма светлина, а и настоящето е пълен мрак .. всички отбори са така, вие тръгнали да обиждате .. боже мили, все едно другите са по-добре

help_me
24.03.2010 12:05

Започвам с Бъгарското първенство(колкото и жалко да е както за нас така и за вас).
Колко титли на България имат 2-та отбора?
На кое място се намират в момента (колкото и да е жалко пак сте едно ниво по жалко от нас хахаха)няма значение.
Успехът на Левски групите на шампионската лига (браво с голям късмет влязохте,че и гол отбелязахте,и дори ви се посмяха.аз като гледах жребия ми беше кеф че бг отбор влиза там дори да е левски и видях както ги истеглиха с челси и барса ония се подхилваха,но няма значение това)
феновете има доста простаци и в 2-та отбора(под простаци разбирай 70-80% наркомани,пияници и др *smile*няма смисъл дори да се говори )
Играчите (трагедия чак ми се реве) извинявам но я кажи някой голям играч в левски в момента та критикуваш тези в цска(те са не само за критикуване).гошо вратарчето чудно ми е защо вече и в сметките за националния не го слагат се едно е умрял.или трениора ви гонзо тоя мъпет скоро ще му избият нервите и ще се превърне във Вуцов.
Аз лично като гледам мач на цска само си прехвърлям отвреме на време и гледам резултата,че ако гледам мача може да хвърля нещо по телевизора.

stihopletec
24.03.2010 12:04

Стига сте гледали старата слава история успехи и тн. То и България е била на 3 морета преди време, но сега не е.Тези, които се блъскат в гърдите,че са левскари цесекари и тн да вземат да си свалят очилата,които са сложили.Първенството ни по футбол както и цялата ни държава са само една пародия.Можем само да мечтаем да имаме това,което имат в чужбина.С този нашия балкански манталитет и начин на мислене...

MeToDueB
24.03.2010 12:01

Lucas_Podolski написа: човече как да не хранят първенсвото, като сте заблудени .. искам да слезнете на земята, тръгнали сега да викат свине, свине глупости .. същото и с цесекарите при казанските афери .. говеда, говеда .. чакай малко бе .. от зле по-зле и двата отбора и тръгнали да ми хранят .. боже боже .. пълен смях сте, че се заблуждавате, че гледате футбол .. искам никой да не го гледа за това толко много пиша против него, да се замислите .. ако не го гледате, или ще вземат мерки или ще си играят там махленския футбол, но на никой няма да му дреме и може и да го закрият .. стига гледахте тоя селски футбол .. честно дразните ме.

MeToDueB
24.03.2010 11:58

Lucas_Podolski написа: Исторически погледнато ЦСКА е бил отбор и то по-голям от всеки друг български .. не само заради трансферите, които е осъществил в големи западни отбори, но и заради това, че е единствения отбор с положителен баланс от мачовете си е Европа .. има и големи успехи в КЕШ, друг е въпроса, че това е само история, а във футбола няма вчера ... има само днес и утре, а това днес и това утре направо не мога да си представя колко по-зле ще става .. и вашия Левски и ЦСКА и всеки отбор в България ... много са зле всички .. има си ЦСКА някаква история, но от нея файда има ли, като това няма да се повтори никога, като няма един талант да се открие пред Света вече .. а вие се скъсахте да храните един Бербатов в Манчестър, отбор, дори първенство .. в което няма да имаме друг футболист десетилетия, защото няма бъдеще .. а вие се скъсахахте да го хулите, да не е титуляр във важните мачове, заради схемата на игра 4-5-1 и Рууни на върха на атаката, ама все пак .. къде е той, къде е всеки друг смешник от настоящето в Левски, ЦСКА, Литекс,

Lucas_Podolski
24.03.2010 11:56

Методиев, теб нещо те удря хормоналния дисбаланс. Да не си самия Георги Атанасов или негов син? Не ни интересува какво мислиш за първенството ни. Кажи на Уинъра да те направят модератор на темите за Бербатов и не флъдвай всяка статия! Имам чувството, че имаш 1 коментар и само Копи-Пейст във свяка статия - Разбрахме не ни долюбваш първенството и мисля, че говоря от името на всеки един тук - не ни е на **я!!!!

MeToDueB
24.03.2010 11:52

то няма как да дойдат и други .. виж на какви разорани ниви играят, виж какви смешни телевизии им предават мачовете .. виж на какво ниво е футбола ни .. от 0,5 до 10 .. е 0,5 .. трагедия пълна .. направо не знам не мога да повярвам какво значи някъде да съществува по-лош футбол от нашия, по-грозни стадиони .. бе въобще не искам да има българско първенство .. за какво да има, като вече дори и футболисти .. таланти нямаме и няма и да имаме, ние сме от година на година по-зле .. най-смешните на света, на планетата ..

Lucas_Podolski
24.03.2010 11:50

ЦС*ка успехи: 20 гидини - 2 влизания в групите - 2 последни места! Купени 1233523454 футболисти и 52 треньори! А ако махнете чужденците кой ще играе? Школа нямате, купувате на килограм, па дано улучите някои сезон? Ето съвсем нормалко питам - С КАКВО СТЕ ПО-ВЕЛИКИ от Левски? Защото аз в краткия ми 25 годишен живот не съм видял НИЩО от цС*ка. Не ме интересуват пожълтелите статии във всестници и постижения на играчи които вече имат Алцхаймер от старост.

donatelo
24.03.2010 11:48

MeToDueB,така ще бъде навсякъде докато има треньори и съответно собственници и публика,които да търпят тези търтеи.

MeToDueB
24.03.2010 11:44

а и тия двамата, които според мен са единствените горе-долу футболисти .. и тия келешковци, че са се прецакали да дойдат в ЦСКА (в частност България, който и да е отбор) .. дошли са за пари и с надеждата да са по-добри от остаалите слабаци в отбора, че да взимат бонуси, най-високи заплати и т.н .. приятел на баща ми (и мой съответно), бил е на лагера с отбора в Анталия .. точно за тоя Гранден ми каза, че най-малко е тренирал .. постоянно чупел стойки, разхождал се там по курорта и се правел на голямата работа, а на тренировки почти не е стъпвал .. а каква ли заплата взима .. сигурно колкото 5 на Виданов, който може и да не става за централен бранител (той си е бег, треньора не знае), но поне си ходи на тренировки нормално и се раздава колкото може .. а тия смешковци, които отбора купи (без Панку), дойдоха само за да отбиват номера .. по 20,25 хиляди евро гушкат най-малко ..

donatelo
24.03.2010 11:42

help_me,за пияниците може дасе поспори в кой отбор са по-вече. *thumb_up*

help_me
24.03.2010 11:40

А бе "лукас" ти в кой филм се вкара бе, с това си мнение какво искаш да кажеш че цска не е отбор и никога няма да бъде така ли. Погледни успехите на отбора после говори,най малкото поне да те е срам ама за говедо като теб е разбираемо. Левски какъв отбор е сега,не мисля че имаш право да говори целия Български футбол е трагедия но все пак ЦСКА е пред левски както винаги е било в такъв случай излиза че ЦСКА е смешен (в момента това е така признавам го) но левски в това отношение ги удря в земята с тия пенсии и пияници (не че в ЦСКА няма). Аз лично съм да се изгонят всички чужденци (без Гранден) и само младите момчета да играят дори в Б група да идем а не смотаняци като тоя Панку дет даже не го е срам и говори че в Порто и челси го иска ли с тая игра в Пишурка нема го искат.

MeToDueB
24.03.2010 11:38

а публиката, че са идиоти .. идиоти са много големи, ама и тия онзи ден .. гледах някакъв репортаж по канал 3 .. че тия играха ли въобще .. ебаси смеха .. преди това някъде бях чел, че не били получавали заплати 3 месеца .. е ако за това не играха .. въобще да се махат .. ако толкова си могат .. може .. то от целия отбор може и да има един, двама футболисти (което е максимума за българските отбори), ама явно и те не са играли нищо, щом са ги подгонили и тях да ги бият онези лумпените ..

MeToDueB
24.03.2010 11:34

аз съм цесекар, най-вече защото там е играл любимият ми футболист - Христо Стоичков и настоящия ми любим футболист - Бербатов, както и Марто Петров, Емо Костадинов и Стилян .. но това е било преди .. сега като гледам ЦСКА в какво състояние е .. ще изкара таланти, ама някой друг път .. пък другите отбори, от тях пък въобще това не може да се очаква .. заблуждавайте се още, че имаме футбол .. и левскарите тука сега съм сигурен, че ще започнат пак, както в една тема довчера да ме хранят .. и да се правят на големите фенове на Левскито .. излагате се честно, да беше отбор поне да се правите на върлите фенове .. а те от зле по-зле .. същото е и с ЦСКА.. други ден искам и двата отбора да ги унищожат .. бомба да падне на стадиона и да ги закрият .. голям кеф ще ми е, преди поне имаше полза от ЦСКА с откриването на млади таланти, а от Левски никога не е имало полза .. сега няма полза и от двата отбора .. и от никой отбор в България въобще

MeToDueB
24.03.2010 11:33

хаха най-смешното първенство с най-смешните футболисти, коментатори, телевизии които го излъчват, екипировка на играчите, терени, публика *lol* ще се съсипя от смях .. и цесекарите се ебаваха с Левски, когато беше времето на казанската афера (всички бг фенове се ебавха по-точно) .. сега и левскарите (и не само .. и неутралните нали ги слушам хаха)се ебават с ЦСКА и си връщат, нормално .. но от смешни по-смешни нали знаете .. дано в събота ли .. неделя ли не знам кога е Левски - ЦСКА .. дано и двата отбора да ги закрият, защото едните срамят България срщеу какви ли не .. анонимници с някакви измислени трансфери, пък другие с някаква жалка публик .. то публиката една и съща в различни цветове, ама все пак .. тия онзи ден съ сигурност не им пука, че ЦСКА ще понесе последствия .. със сигурност им е кеф дори .. че са направили мръсно на отбора и е паднал с 4-0 служебно .. жалки фенове са в България, едните постоянно викат на другите говеда, пък другите викат свине .. жалка картинка, но всички са от зле по-зле ..

Lucas_Podolski
24.03.2010 10:49

Ех, колко сте жалко свинете!!! "Смотания" треньор?? До преди месец гласяхте тоя отбор за ШЛ, и то надеждите ви бяха свързани именно с Панку и Андоне! Сега ги гоните като кучета, но това е чорбарския манталитет - изгониха всички - Пеневите, Емо, Жеков, изгонете ги - нещастници. Ей затова няма никога да сте отбор, щото и феновете и управниците ви са нещастници - по 15 нови фурболиста на полусезон и пълна кошница с надежди... е Честито! Вече и на отбор не приличате!

help_me
24.03.2010 10:12

А ти коя възраст си бе манго,мисля че това влизане на терена освен резултата и наказанията има и добри страни.... Смотания трениор си тръгва,тоя дятка също (дано,защото 1 топка не е отиграл правилно) и оня копирач дето заради него във англия на мача с фулъм стадиона се скъса се смее на името му (платини) единствено ме е яд за Гранден защото с такива смотаняци няма какво да направи момчето,а талант има. *evil*

katalyneca
24.03.2010 09:41

наистина сбърка че доиде при тия паляци *thumb_down*

donatelo
24.03.2010 08:54

Не само Гранден,мисля че всеки,който е подписал с ЦСКА е сбъркал.

Fabregas_boy
24.03.2010 08:48

Абе Гранден нз,талантлив играч,но наистина се прецака с България *sad*