Нов удар по амбициите на Челси

16:08
Нов удар по амбициите на Челси
Отборът на Челси ще има още по-сериозни проблеми в своята защита, след като стана ясно, че сръбският бранител Бранислав Иванович ще бъде извън игра около месец.

Защитникът разкъса връзки на коляното по време на мача с Блекбърн, който се игра в неделя. Сърбинът получи травмата, след като се сблъска с нападателя на Роувърс Ел Хаджи Диуф. Той се присъединява към Ашли Коул и Жозе Босингва в лазарета на "сините" от Лондон. Португалският национал е аут от Мондиала в ЮАР, докато Коул, който се лекува от счупен глезен, ще се опита да се върне в игра до края на кампанията.

Жулиано Белети също има проблеми с контузия, но в тима все пак има и добра новина, след като стана ясно, че Петер Чех и Рикардо Карвальо са готови за игра. Много е вероятно Юврий Жирков да играе на левия бек за визитата на Портсмут в сряда - мач, който "сините" трябва да спечелят задължително, за да останат в битката за титлата преди дербито с лидера Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
23.03.2010 22:24

а и тая новина от кое друго жълто сайтче го копирахте *lol* поради простата причина че дори в сайта на отбора му няма информация *lol*