ЦСКА: СТК не обърна внимание на аргументите ни!

12:47
ЦСКА: СТК не обърна внимание на аргументите ни!
Юристите на ЦСКА Радостин Василев и Кирил Калинов изразиха недоволството си, че спортно-техническата комисия към БФС не е обърнала внимание на аргументите им.

Минути преди СТК да обяви официално решението си, адвокатите на "армейците" обявиха, че очакват именно служебна загуба с 4:0.

Според тях обаче това не е правилно, тъй като отбора не носи отговорност за феновете, които са били извън сектора, определен за гостите, а привържениците, които са нахлули на терена не са били в този сектор.

Според адвокатите СТК е искала да накаже тима по дисциплинарен правилник, което пък означава, че "червените" ще отнесат две наказания за едно и също нарушение. Според двамата юристи правилно в случая е двубоя да се преиграе, тъй като отборът на ЦСКА не носи вина за прекратяването на мача. На тези доводи обаче не е обърнала внимание и поради тази причина Василев и Калинов напуснаха заседанието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn90
24.03.2010 21:52

какво и да си говорим, мача трябваше да се прегрие или най-много да завърши така както беше преди прекъсването, така виждам аз нещата, ама просто няма смисъл вече, всичко свърши ЛИТЕКС шапион *sad*

ultrablue1914
23.03.2010 15:21

Всичко друго освен служебна загуба за чорбата би било поредното помилване на този "отбор". *angry*