Решиха! Локомотив Мездра - ЦСКА - 4:0

11:15
Решиха! Локомотив Мездра - ЦСКА - 4:0
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз присъди служебен резултат от 4:0 в полза на Локомотив Мездра срещу ЦСКА.

Както е известно двубоят между двата тима бе прекратен при резултат 1:0 за домакините в 65-а минута, заради навлизането на терена на част от феновете на "червените".

Малко след решението на комисията адвокатите на ЦСКА напуснаха събранието бесни, и кратко коментираха, че решението е било предизвестено.

Веднага след това се разбра, че от СТК потвърждават очакваното – ЦСКА губи с резултат 0:4 от Локомотив Мездра. Три гола се добавят служебно към резултата към момента на прекратяването на мача.

Спортно-Техническата Комисия взе решението си въз основа на решението на дисциплинарната комисия и на базата на чл. 24 т.7 от наредбата за провеждане на първенствата и състезанията.

Комисията приема, че срещата е прекратена по вина на привържениците на ЦСКА. Според СТК делегатът на срещата си е свършил добре работата, а условия за започване на мач в Мездра е имало.

От комисията все още не са наясно дали мача на ЦСКА срещу Ботев Пловдив, който няма да се играе, заради изваждането на пловдивския тим от А група ще се счита за изтичане на наказанието на "червените" - три мача лишаване от домакинство. Комисията ще изработи свое становище по този казус на отделно заседание, тъй като случаят с Ботев е прецедент и няма изградена практика как да се действа в подобни ситуации.

От СТК очакват в близкия един час писмо от ЦСКА за предложение къде ще се играе домакинския мач на "армейците" срещу Пирин следващия кръг. Очаква се и писмо от Локомотив Мездра, които пък да заявят стадион за домакинството си срещу Локомотив Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ultrablue1914
24.03.2010 14:33

MeToDueB,браво на теб!А би ли ми казал как по дяволите успяваш да коментираш нещо което не си гледал *sad*. Или действаш на принципа-ЕЖК(Една Жена Каза),чул недочул,чел недочел и хоп-коментарче!Като не гледаш БГ футбол(понеже е смешен),не го и коментирай!Поствай си в темите за английският футбол и ни избави от присъствието си!ПЛС! *thumb_up*

MeToDueB
24.03.2010 01:54

Ултра - ти мислиш ли, че не съм се отървал от нашето първенство ? Да не мислиш, че съм гледал един мач от началото на годината .. само вашия мач гледах с Литекс, защото заложих, но пак прищраквах .. гледах Арсенал през повечето време .. това онзи ден го гледах пак при прещракване 2-3 пъти на мача на Манчестър - Арсенал .. ако някой е гледал българския смешен мач .. много се е заблудил хахахахах

MeToDueB
24.03.2010 01:51

Да спират първенството и ЦСКА да спират и какво ще загубим .. нищо .. някакви некадърници, преди поне излизаха таланти, поне от ЦСКА, ако не от другаде .. сега от никъде, само някакви жалки пияници юноши и разни жалки чужденци, които не знаят топката от коя страна се рита .. пълни балъци сте и вие, които ги гледате ... аз не знам как не ви е яд, това е най-най-най-най смешното първенство на планетата и никой и нищо, не може да ме убеди, че това не е така .. като започнеме от стадиона, минем през екипировката, коментатора, самото излъчване на мачовете, треньорите, футболистите, тревните покрития, феновете и всичко .. всичко то няма нищо, което да е хубаво в тая смешка .. радвайте и се, но още по-смешно е, когато държате (на думи), толкова на някакъв си Левски .. да има име на велик герой, но е от смешните по смешен отбор .. не ми се иска да навлизам в размисли и страсти сега в 02:00

MeToDueB
24.03.2010 01:49

Кво ме разсмивате направо ще падна от стола .. разсъних се и реших да влезна да си провера мачовете в спортинга .. с ваще коментарчета направо се развсъних аххахаха .. левскарят се раждал левскар .. абе хаха смешна работа честно .. излагате се .. с какво ви лъжат, че това е отбор .. да беше Барса, Арсенал, Манчестър .. а то едно Левски с играчи, като Йовов ... треньор като Гонзо .. и какво ми говорите за ЦСКА .. аз никога не съм държал дори на ЦСКА толкова много, колкото на Барселона примерно .. винаги бих предпочел Барса - Реал пред ЦСКА - Левски .. вие сигурно си харесвате бг пумията и си я гледате .. няма лошо, но от там ви се губи представата за истински футбол ... и после се правите на големите разбирачи ... .. но знаете причините

brickbat
23.03.2010 23:30

да ultrablue1914 и на мен ми е много чудно защо хората които не се вслушват в съвети винаги обичат да дават такива.

Futbulfen
23.03.2010 23:20

Момчета всичко е ясно..Дудучето призна,че е подписал договор със сини фенове,които да заведе в Мездра с идеята да се представят за фенове на арменците. От своя страна нашите фенове са приели веднага след планирания инцидент да признаят вината си,тъй като се цели шампион да стане Гришата.По този начин шефа на прасе клуба на ц(*ка-Дудучето и фенове на Левски са участвали в тоя заговор. По късно става ясно,че фенове на другия претендент на хартия-Локо (Сф) са мятали камъни от близката горичка със същата съботираща цел.Всичко е ясно..трите отбора се обявяват да нарпавят Литекс шампион,а ц(*ка е най-невинен тъй като имат само един представител-Дудучето *wink*

ultrablue1914
23.03.2010 23:12

Lucas_Podolski,и аз съм на същото мнение.Още когато баш боклукчията Димитър Борисов,каза по канал 3,че това не били фенове на чорбата,защото били с качулки и нямали шалове около мутрите си.Та тогава като се загледах май имаше един дето му се подаваше доста странен мустак изпод качулката.А пък на един друг носът му не мога да го сбъркам.Няма друг такъв нос! *thumb_up*

ultrablue1914
23.03.2010 23:05

А относно наказанието мисля,че всякакво друго решение би било несправедливо.Даже можеше и да е по-тежко,ако от БФС го бяха сметнали за рецидив,въпреки че не е в рамките на 1 година.Явно от БФС ще чакат да стане някоя трагедия за да си променят наредбите.

ultrablue1914
23.03.2010 22:58

MeToDueB,от доста време ми прави впечатление,че коментарите ти се въртят все около това,че първенството ни е слабо и смешно,че отборите, съдийте, публиката, стадионите са ни слаби и смешни.За съжаление си прав.Но на мен ми е интересно друго.Почти във всеки коментар,ти ни призоваваш да гледаме само големите първенства.Но защо ТИ не последваш собствените си съвети и един път завинаги да спреш(но наистина!) да се занимаваш със слабият ни и смешен футбол.Хем ти ще си добре,ще се успокоиш и най-важното,ще се отървеш от злобата,хем и ние ще сме добре,че ще ни отървеш от присъствието си и няма да ни комплексираш с високото си IQ!

Futbulfen
23.03.2010 22:48

Един дол дренки Методиев..прави си,един дол дренки са тия свинчета от сектор "Гей".И не само те..цялата ви свинска сган е такава.ВИнаги сте били , СТЕ и ще бъдете на светлинни години от нас-феновете на чистия и силно обичан ЛЕВСКИ. Феновете на Левски не са мишки (да скачат на хорица от некво село..да ме извиняват от Мездра),не са боклуци и отрепки.Ние сме Левски!

brickbat
23.03.2010 21:41

методиев защо си даваш противното мнение като не те интересува какво става и какво ще става *sick* говори си за това колко велик е Бербатов и така *erm* на всички ни е ясно, че в България футбола запада, но крайните мнениея каквито са твоите винаги са недообмислени и търпят възражения. Чорбата като играеше в Уефа и биха Динамо(било то уредено било то на къмет или просто бяха по - добри) ти се кефеше и пишеше хвалебствия псуваше по Левски и т.н. Сега като губите от Локо Мездра не те интересува нищо отричаш се сега от цска и това е жалко но таквиа сте вие феновете на чорбата - помяри и затова тази игра е велика *joking* защото се вижда кой е с характер и кой не. Да Левски не играят добре последните 2 години правят слаби резултати с слаби отбори, но левскарите се разждат левскари и ще умрат като такива, ти се радваж на футбола ние ще го изживеем *beer* кур за тебе

JEP
23.03.2010 21:25

Но факта си е факт ЦСКА изобщо не показват каквато и да било игра, така че дали ще е с 1:0 или 4:0 се тая ,загубта си беше предизвесетена.

JEP
23.03.2010 21:22

СЪВЕТ - Локо Мездра да бърза да патентова новия начин за печелене на точки *beer* , а той е следния : 1 наемаш пет охранителя да вардят илиада человека ; 2 твой футболист ги провокира; 3 ако сглупеят и нахлуят на терена си вземаш три точки. *lol* Честито

kaloqndersar
23.03.2010 21:18

Какво ревете бе,жалкари?"това било постановка"-каква постановка-просто свинете сте най-жалкото племе на този свят.Миналата година с Литекс ви простиха,когато тъпите цска-ри пак навлязоха на терена!Сега прошка няма и дано не завършите в топ 3-пожелавам ви го от сърце!

MeToDueB
23.03.2010 19:58

пълни смешници са и тия, които направиха това онзи ден .. случвало се е и друг път .. и от "червени" и от "сини" и от бяло-черни и от всякакви .. всички са смешковци .. това са бг фенчетата .. идиоти, то е ясно всичко защо е .. то като футбол няма, отборите са смешни .. максимум по 1,2-ма г/д добри играчи да има на 5 отбора един .. в другите няма нито 1 свестен футболист .. първенството е най-смешното на планетата със злоба го казвам .. дразни ме адски и го мразя много .. най-смешните стадиони, най-смешните телевизии го предават .. с най-смешните коментатори с най-смешните камери снимат мачовете .. бе въобще няма нещо, което да е наред на това посмешище, че феновете ли да бъдат .. гледайте си Англия, Испания .. че дори и Сърбия и Румъния и Турция да гледате .. пак ще е на светлинни години пред нашата пумия ..

това 4-0 .. ръководството и малка част от "истинските" фенове на ЦСКА ще го усетят и ще се ядосват (аз не съм от тях), а тези, които трошеха, биеха се и влезнаха на стадиона .. въобще .. въобще не им дреме какво е станало и какво ще става .. СИГУРЕН СЪМ ..

MeToDueB
23.03.2010 19:57

и какво си мислите, че като ругаете свине мине .. някой му дреме ли .. всички са един дол дренки и съм сигурен, че 99% от тия, които сега ругаете по ЦСКА .. точно вие бихте направили същото на мач с вашия любим отбор .. в България всички са един дол дренки .. само че са в различни цветове : червени, сини, оранжеви и т.н .. но всички имат един манталитет .. на гамени, на простаци, на побойници и т.н ..

brickbat
23.03.2010 18:53

на Литекс Цска като имаше полиция какво *stop* *wonder* просто свинята си е свиня *joking*

ziro
23.03.2010 18:04

Тя иронията е ясна но за мен много проста!

donatelo
23.03.2010 17:49

Adrian000,той(ziro)нее виновен.Той просто е един от тези заблудени чорбарчета. *thumb_up*

Adrian000
23.03.2010 17:44

ziro, само ти ли не хвана иронията в този коментар *lol* *beer*

donatelo
23.03.2010 17:33

анчаревските девойки пак минаха между капките.Ако това беше някой по-малък отбор дасаги изхвърлили завинаги от А група.

kirko
23.03.2010 17:07

да бе и аз го гледах тоя филм дето го каза подолски ама забравих как му беше името *lol* *lol* *beer* *thumb_up*

BoBi_Levskara
23.03.2010 16:12

Коментара на Lucas_Podolski кърти мивки. *lol* .Обзалагам се точно така е станало.Евала браво оригинално *lol* *thumb_up* .

ziro
23.03.2010 15:59

Lucas_Podolski: Прочети си поста за да рабереш колко малумен коментар си написал!
Все едно излиза от книга тази история! *lol* *lol* *thumb_up*

Lucas_Podolski
23.03.2010 14:40

Всичко е долна постановка!!! Наоправено е с цел Литекс да стане шампион! Даже 2 дена преди мача е имало репетиции с ударите по Андоне, Петров и Стоянов! От своя страна Исмаил Иса е бил привикан с молбата да покаже знах за "тихо" на предватително информираните фенове, за да може да имат мотив за да влязат на терена. На всичкото отгоре на записа се вижда (въпреки умелата дегизировка) как Батков и Гонзо, забулени с шалове и слънчеви очила, повеждат пасмината към терена! Щателна проверка установи, че гамените не са фенове на цС*ка а са дегизирани футболисти на Литекс, Левски, Локо и дори Своге, които са се обединили с една цел, да спрат цС*ка за титлата! Гранден, Панку и Платини не се скрили в съблекалните, а използвали настаналата суматоха да се дегизират и да се включат в мелето, защото предварително им било платено първо да играят слабо и саботират отбора, а след това дезертират клуба...

torres_229
23.03.2010 14:00

Най-малкото с което се размина ЦЕЦА. . . Честито на Мездра, пожелавам им да не напускат А група. *smile*

FLY_I
23.03.2010 13:31

що ли си мисля че всичко тва е постановка *lol*излезна информация че ден преди маче се е знаело че публиката ще нахлуе на стадиона.Мисля че тва се прави за да може един отбор да се добере до титлата.НЕ ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА НЕ Е ТАКА ,АМА ТАЯ ГОДИНА ОТБОРЪТ Е РАЗЛИЧЕН.

Belar
23.03.2010 13:29

за такива прояви се очакваше такова наказание феновете са си виновни ако мога да ги нарека фенове

*thumb_up*

telkisky
23.03.2010 13:14

е имало справедливост! 4естита победа за локо мездра *thumb_up*

georgiew_71
23.03.2010 12:41

Това,че не е имало полиция на терена не означава че не трябва да се играе мач.Явно обаче специално за феновете на ЦСКА трябва да са затворени в специална клетка.Обаче тогава кой ще е виновен?

fc_cskar4eto_fc
23.03.2010 12:35

това което направиха с нашия отбор ЦСКА е несправедливо...ние не сме виновни че няма полиция на мача

onzzy
23.03.2010 12:15

Е БРАВО Миньор ги извадиха от групата за хвърлени камъни и без да е рецидив.Сигурно са решили че са сбъркали стадиона с парка и това дето го хвърляха е било памук

georgiew_71
23.03.2010 11:49

Това е най-малкото с което можеха да се отърват.Реално трябваше да им се отнемат и точки,но в нашето първенство трудно стават такива неща,т.е.да се наказват безпристрастно.

Nikinson
23.03.2010 11:42

Пак им се размина !!! Дано от УЕФА направят собствено разследване...

BoBi_Levskara
23.03.2010 11:32

Е получиха си заслуженето.Веднъж и тея от БФС да не оголят задник.

Docker
23.03.2010 11:26

Само не разбирам удивителния знак (!) в края на заглавието! Какво толкова изненадващо има...!

Joeq
23.03.2010 11:22

мачкаййййййййййййййййй свинетеееееееееееееееееее *lol*

nasran_chorbar
23.03.2010 11:20

Съвсем нормално накзание. Както каза и muthafuckaimill - ако беше друг отбор, щяха да го изритат от групата.

muthafuckaimill
23.03.2010 11:17

Пак се разминаха с леко наказание. Ако това беше се случило с по-малък клуб, без да се замислят щяха да го изкарат от "А" група, ама нали е цесека. *thumb_down*