Борисов: Може да има и 3:0 за ЦСКА

09:44
Борисов: Може да има и 3:0 за ЦСКА
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че все още нищо не се знае за резултата, който ще бъде присъден след прекратения мач между Локомотив Мездра и "червените". Двубоят бе прекъснат при резултат 1:0 в полза на "железничарите", след като фенове на "армейците" нахлуха на терена.

Борисов гостува в предаването на bTV "Тази сутрин" и даде своето мнение относно инцидентите на двубоя в Мездра. Очаква се да бъде присъдена служебна победа с 4:0 на Локомотив, но според боса на "червените", нищо не е сигурно.

"Може да има и 3:0 за ЦСКА, не се знае още,” обяви той.

"Това се случва и в Европа. Там обаче няма фенове на пистата. Нормално е човек да го е страх да ходи на такива мачове," каза Борисов.

"Донякъде има провокация, донякъде са виновни нашите фенове. Имаше и наши привърженици, които нахлуха на терена. Все още обаче не сме ги разпознали."

Спортно-техническата комисия към БФС се събира днес в 10.30 часа, за да реши какъв ще е резултатът от мача в Мездра. Вчера от ЦСКА пуснаха декларация, в която настояват въпросната среща да се преиграе. Малко след това Дисциплинарната комисия наказа "червените" с три мача лишаване от домакинство и 15 хиляди лева глоба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orlio_wins
23.03.2010 11:02

Собствениците на нашите "грандове" какво ли не правят за всеобщият цирк.