Левски връща Исмаил Иса и Домо

08:37
Левски връща Исмаил Иса и Домо
Левски планира да си върне от лятото Исмаил Иса, който е под наем в Локомотив Мездра. Голмайсторът нашумя в неделя - вкара на ЦСКА и с показалец пред устните посъветва червената агитка да мълчи, съобщава "Труд".

Срокът на преотстъпването на мощния нападател изтича с края на първенството, а щабът на шампиона се очарова окончателно от футболиста след мача завчера. След сезона Левски явно пак ще търси усилване на атаката - остриетата нито впечатляват, нито вкарват. Иса става още по-необходим при очакваната раздяла с Еньо Кръстовчев, а и не е сигурно, че Георги Христов ще играе пак в синьо след наема във Висла. Валери Домовчийски от изпадащия Херта е друг сериозен вариант за подсилване на нападението.

Иса дойде в Левски от Хасково още при Станимир Стоилов, но вече два сезона поред е преотстъпван. В настоящия шампионат 20-годишният футболист има вече 9 гола и е стрелец № 3 в А група.

Веселин Минев ще е готов да излезе срещу Локо Сф утре. Националът получи контузия при 3:0 над Славия в събота, но най-вероятно ще бъде възстановен. При отсъствието на наказания за картони друг национал - Йордан Милеев, мениджърът Георги Иванов-Гонзо ще избира между Елин Топузаков и Виктор Генев за нов централен защитник. Възможно е Владимир Гаджев да започне след 8 месеца отсъствие от титулярния тим поради травма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
23.03.2010 17:55

И какво му е повечкото според мен първо не са ефективни и второ тази схема дето я практикуваме е страшно тъпа трябва да играем с 2ма нападатели! Иса, Цачев, Антонов това са нападателите Кръстовчев ,както пише може и да не играе в Левски следващия сезон ще бъде супер ако си върнем Домо , а Йовов изобщо не го слагам сред нападателите освен това не мисля ,че футболисти като Йовов, Александров, Топузаков, Телкииски имат място в отбора, Бардон все още се справя ,но за новия сезон едва ли ще може ,а и ще стане на 37 време му е да се ориентира към треньорския пост ,Седрик е интелигентен школник е на Олимпик Лион и има връзки в отбора може да уреди някоя класно попълнение от школата и сателитите на отбора, Ники Димитров и Мариян Огнянов са талантливи момчета и трябва да им се дава поле за изява, Станчев също, дори Жоро Петков е адски колеблив и за мен Божко Митрев трябва да е в рамката на вратата

nomoreme
23.03.2010 16:57

каква полва от това в повечко, след като не вкарват.

torres_229
23.03.2010 14:02

Добре, обаче нападателите стават в повечко. *smile*