\"Тръгва война по стадионите\"

17:28
\"Тръгва война по стадионите\"
Административният директор на Локомотив Мездра Петър Петров изрази опасенията си, че тръгва война по стадионите, която рано или късно може да доведе дори и до жертви.

"Надявам се да има разумни хора, които ще намерят виновниците. Полицията влезе точно за три минути. Няма ранени. Дучето се смееше през цялото време - това ли е лидерът на една агитка. Феновете, които останаха в сектора не счупиха нищо. През цялото време обиждаха Иса", коментира Петров поведението на привържениците на ЦСКА.

Административният директор на Локомотив Мездра разкри, че тази година отбора не е могъл да отдели достатъчно средства за охрана на мача, след като полицията в града им е отказала разсрочено плащане.

"Миналата година дадохме 3500 лева за охрана, тази само 1200 лева. От полицията бяха категорични - плащате и идваме, не плащате и не идваме. Ние искахме разсрочено плащане. В крайна сметка се уговорихме с фирмата за охрана. В петък ни се обадиха от полицията, но вече се бяхме уговорили. Полицията обаче чакаха отвън", разкри още Петров в актуално студио "Дерби".

Той изрази и опасенията си, че тръгва война по стадионите, от която ще има много жертви, както и надежда, че държавата ще погледне по-сериозно на тези проблеми във футбола. Петров допълни, че засега все още никой не е искал записи от камерите на стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_229
22.03.2010 22:38

Човека е прав! Вчера беше доста инжектиран след мача и наистина незнаеше какво говори, нооо.. тва ,че скоро ще станем свидетели на най-лошото ,а именно на смъртни случаи, е страховитата участ ,която ни дебне. ДАЙ БОЖЕ, никога да не се стига до тва,защото тогава ... тогава с държавата и футбола ни ще затъне

zinatop_71
22.03.2010 20:34

Този човек на снимката, Петър Петров, е доста простичък!Вчера след мача гледах неговото интервю, две изречения не може да завърже!Само се тепкаше! *smile*

MOROZOV
22.03.2010 19:20

ЕМИ КАТО НЕМА ПАРИ ЗА ОХРАНА С КАКВО ЗАЛАГА гошко бачев бе ГОСПОДА...