Гуди се чувства \"жив\", когато играе за Тотнъм

19:49
Гуди се чувства \"жив\", когато играе за Тотнъм
Исландецът Ейдур Гудьонсен каза, че се чувства жив, когато играе за Тотнъм, след като прекара не много успешен период в Монако.

Нападателят не успя да се приспособи към френския футбол, след преминаването си от Барселона и бе пуснат под наем до в Тотнъм до края на сезона. Гудьонсен откри сметката си за "шпорите" при победата с 2:1 над Сток Сити като гост и е доволен да се завърне във Висшата лига.

"Във футбола е важно да си щастлив от това, което правиш и се чувствам наистина жив, откакто се върнах в Англия. Във Франция просто не ми беше приятно. Не общувах много с хората около мен. Когато се получават такива неща и не си щастлив в работа си, е много трудно да даваш най-доброто от себе си. Затова реших да се върна в Англия. Бях търпелив и бе голямо удоволствие за мен, когато влязох в игра за Тотнъм", каза острието.

Той оцени и шансовете на тима си бори за място в квалификациите на Шампионска лига, след четирите последни победи във Висшата лига.

"Влизането в Шампионска лига е в главата на всеки от нас. На четвърто място сме и ще се опитаме да го задържим до края", смята Гудьонсен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
22.03.2010 21:31

тоя прякор "Гуди" вие ли му го измислихте *lol*