Доубиват Портсмут

16:03
Доубиват Портсмут
Портсмут понесе нов финансов удар, след като бе глобен от Висшата лига с 1 милион паунда за "серия нарушения на правилата".

По-рано през сезона, Висшата лига реши да даде предварително парите от телевизионни права на Портсмут, за да може клубът да плати задълженията си по трансфери към другите отбори. Тимът изпадна в администрация през февруари и отнемането на девет точки от актива му бе потвърдено тази седмица, което направи оставането му в най-висшия ешелон на Англия почти невъзможно.

Глобата от един милион ще бъде платена от парите на клуба от телевизионни права. Новата глоба ще усложни последните изплащания на заплати и трансферни суми, които трябва да осъществят от клуба.

" Портсмут е глобен заради серия от нарушения на правилата на Висшата лига през този сезон", съобщи говорител на Висшата лига.

Междувременно стана ясно, че Аруна Диндан няма да може да играе повече за тима си. Нападателят, който е под наем от Ланс, бе извън състава за мача с Хъл през уикенда. Той има клауза в договора си, според която Портсмут трябва да плати на Ланс 4 милиона паунда, ако националът на Кот д`Ивоар играе още един мач. Диндан има седем гола в 20 мача, откакто пристигна на Острова в началото на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация