Гуардиола: Свършиха ми похвалите за Меси

19:36
Гуардиола: Свършиха ми похвалите за Меси
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола призна, че са му свършили похвалите, с които може да опише Лионел Меси, след поредната уникална демонстрация на аржентинеца, при победата с 4:2 над Сарагоса.

Меси вкара три гола във втори пореден мач на каталунците в Испания, и вече има 34 гола във всички състезания, като наниза цели 11 в последните пет мача на тима си.

"Вие го хвалете, моите похвали се изчерпаха! От доста време той е в невероятна форма. Може да прави каквото си иска на терена, а е толкова млад, това не е нормално", доволен е Гуардиола.

Меси беше под въпрос за мача, след като имаше проблем със зъб, но треньорът на каталунците призна, че трудно би го оставил извън състава.

"Не беше инфекция на зъб, а на венеца. Той изпитваше сериозна болка. Но на сутринта преди мача, го попитах как е, и той каза, че е по-добре. Попитах дали иска да играе и той каза "да". Попитах и за колко минути, а Лео каза, че иска да играе през целия мач. Желанието му за игра е много силно, независимо дали играем финал на Шампионската лига или мач с отбор от трета дивизия. За мен е трудно да го оставя извън състава, виждайки в каква форма е", добави младият спец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

profesorat_
23.03.2010 00:53

Fabregas_boy написа:

Бълхата е луд,ей За него или хубаво,или нищо
хахахаха нали знаеш за кой е така за умрелите *lol*

Resorter
23.03.2010 00:51

В това момче има нещо специално, немога да го обесня. Ненормално е толкова млад да постига и показва такива завидни резултати и умения. Възхитен съм, свидетели сме на гениалността във футбола, това че границите не важат за всички.

RagnaroK
22.03.2010 21:02

Ако запази тази си форма след време ще бъде признат за най великия футболист за всички времена и все си мисля ,че така и ще стане ,защото Меси го заслужава *thumb_up* *thumb_up* *beer*

Fabregas_boy
22.03.2010 19:43

Бълхата е луд,ей *thumb_up* За него или хубаво,или нищо *wink*