Оби Микел зове за единство в Челси

17:08
Оби Микел зове за единство в Челси
Полузащитникът на Челси Джон Оби Микел е сигурен, че "сините" все още имат шанс да постигнат дубъл, но просто трябва се държат като отбор.

Халфът отрече самочувствието на тима да е паднал след последните негативни резултати и не смята, че това ще се отрази на по-нататъшното представяне на Челси.

"Ние сме професионалисти, и когато нещата не вървят добре, не трябва да падаме духом. Това е момент, когато всеки трябва да покаже подкрепата си в нас, а ние да се държим заедно, като отбор - играчите, феновете и треньорския щаб, и се надявам, че можем да поправим нещата до края на сезона. Няма да е лесно, но мениджърът вярва в нас и всички се държим един за друг", каза нигерийският национал.

Микел обърна внимание и на срещата на тима след загубата от Интер, на която присъстваха играчите, ръководството и собственикът Роман Абрамович.

"Знам, че от нас се очакваше да победим и не го направихме, но на срещата не стана дума за това. Всеки дойде да ни покаже подкрепата си, дори и собственикът. Точно от това имаме нужда сега и той го направи. Поздрави ни и ни каза да продължим да се трудим, въпреки че не победихме. Сега имаме мач в сряда и се надявам нещата да си дойдат на мястото", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация