Асамоа: Локо София не се страхува от Левски

15:43
Асамоа: Локо София не се страхува от Левски
Нападателят на Локомотив София Дерек Асамоа заяви, че нито той, нито съотборниците му не се страхуват от предстоящия двубой с Левски в "Надежда" и това е важен двубой за амбициите им за крайното класиране в шампионата.

"Не се страхувам от Левски, нито аз, нито съотборниците ми. Това е мач, както всички останали. Ще е труден двубой, но ние сме готови и се надявам на победа. Обикновено се отнасям еднакво към всеки един противник. Играя моята игра, мисля, че ще се получи интересен двубой. Смятам, че тимът ни прави добър полусезон, добър отбор сме. Мачът с Левски в сряда е много важен за нашите амбиции за класиране. Мачът с Левски е труден и не може да разчитаме на стари случки. Ние ги уважаваме и те нас също, затова смятам, че ще стане интересен мач. Сезонът е дълъг, ще се опитаме да дадем всичко от себе си до края. Играл съм в няколко страни и мисля, че българският футбол е силно състезание. Има няколко наистина силни отбора. Българският футбол е много техничен", заяви Асамоа в актуално студио "Дерби".

След ексцесиите с привържениците на ЦСКА в Мездра, футболистът на Локомотив София коментира ролята на публиката за мотивацията или демотивацията на отбора.

"Публиката на Левски ще се опита да направи атмосферата все едно са си у дома, но ние няма да се влияем от чуждите запалянковци и ще радваме нашите фенове. Публиката винаги оказва влияние върху мача", допълни още Асамоа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация