Вили Вуцов съсипва Славия

10:48
Вили Вуцов съсипва Славия
Преди мача с Левски Вили Вуцов рече: "Не отиваме, за да паднем с 3:0", припомня "7 дни спорт". Отидоха и паднаха точно с толкова. Можеше и с повече, ама самите левскари си признаха, че в нападение са ливади.

Срещу по-закъсал отбор на Левски Славия скоро няма да излезе. Вместо да се напънат, хората на Вили играха от смотано по-смотано. Всъщност не играха нищо. По-слаб отбор на Герена този сезон не беше гостувал, ако не броим юношите на Ботев в първия кръг.

Какво, по дяволите, се случва на Овча купел? Измъчена победа с 1:0 срещу Своге, два пъти по 0:0 с Мездра и Пирин, разгром от Левски с тройка. 333 минути без вкаран гол. Кой е виновен, ако не треньорът?
До мача с Левски Вили Вуцов мрънкаше за щяло и нещяло. Времето било студено, терените били лоши. Ами той, грозният футбол на Вили, ще си е грозен и в Мездра, и на "Уембли". Срещу Пирин и съдията излезе крив, че изгонил Вуцов. Как няма да го изгони? Реве като чобанин на тъча.
Дойде мачът с Левски. Вили каза, че двата отбора са равностойни. Не стана ясно кое им е равностойното. Левски игра колкото може. Славия игра Ганкиното. Потичаха и толкова. Топката я подаваха едно към гьотуре - един път назад, друг път настрани. Чат-пат я заритваха и някъде напред. Тактика - никаква. За статичните положения да не говорим, по-добре ги бият и в Бобов дол. Идея за игра ако е имало, е останала само на Вили в главата.

Впрочем Славия си върви така от началото на първенството. На Вили всичките му победи са срещу съперници от осмо място надолу.

Нападението на белите е на трето място в "А" група, ама отзад напред. По-зле в атака са само опашкарят Своге и Ботев, който го извадиха от "А" група. 17 гола в 19 мача - толкова слаби в нападение белите скоро не са били. Халфовата линия е зян, защитата също. Добре че намериха вратарчето от Франция, да спасява.

Като дойде в Славия, Вили уж щеше да прави голям отбор. Една я мислеха, друга стана. Днес на Вуцов отборът играе смотан футбол. Въпросът е: докога на Венци Стефанов това ще му харесва?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eligos
17.04.2010 21:10

Така е не става.Ама аз съм си Славия до гроб и толкова!

paco_kl
22.03.2010 15:10

абе все едно не знаете,че задника му сам се надупва като чуе за подуене

baldwin_goth
22.03.2010 11:28

Това е самата болезнена истина. Играта ни е супер хаотична. Когато нещата се получават то е от самите играчи, а не от указанията на Вуцата. Срещу Левски пък достигнахме дъното. Как може да им е дал указания да стрелят отдалеч, пък те да направят един единствен далечен шут, дето за малко не прехвърли трибуните. И не само това. Той целият отбор беше трагичен. Иска ми се Вили да е на прав път, ама жестоко се съмнявам. *sad*

markata1988
22.03.2010 11:08

Поредната статя, в която от километри си личи пристрастията на сайта ви *thumb_down* А защо не напишете една такава статия за говедата? Защото истината боли... Всички са един дол дренки... Поне това признайте

orlio_wins
22.03.2010 10:56

"Голям отбор" в България не се прави с "щрак" веднага и готово.В момента "голям" отбор в България лично аз не виждам.Слаба оценка от мен за тази статия.