Топчо и Кривия спират с футбола, стават треньори в школата

09:30
Топчо и Кривия спират с футбола, стават треньори в школата
Двама от любимците на "сините" фенове Сашо Александров и Елин Топузаков сигурно ще изиграят последния си сезон, твърди "Тема Спорт".

Въпреки това те ще останат в Левски, но не като футболисти, а като треньори в детско-юношеската школа на клуба.

Спортният директор на тима Георги Иванов вече е обсъдил този вариант с бранителя и халфа, които са се съгласили на отправеното им предложение.

Според други информации пък не е изключено един от двамата да влезе в треньорския екип на бъдещия наставник. Както вече стана ясно, това може да бъде сръбският наставник Люпко Петрович, който онзи ден беше на трибуните на стадион "Георги Аспарухов" и изгледа дербито Левски – Славия.

Петрович не крие симпатиите си към Александров, който беше твърд титуляр и любимец на Люпко, докато сърбинът беше начело на "сините" преди 10 години.

Кривия и Топчо няма да са първите в Левски през този сезон, на които се предлага да останат в клуба след края на футболната си кариера. Както "Тема Спорт" писа, Тодор Батков имаше идея от лятото старши треньор на Левски да стане французинът Седрик Бардон. Към тези футболисти може да прибавим и Христо Йовов, който също е спряган за треньор на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация