Бенитес: Дузпата бе повратният момент

08:58
Бенитес: Дузпата бе повратният момент
Дузпата бе повратният момент в мача и причината да загубим, сподели мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес след поражението с 1:2 от Манчестър Юнайтед вчера.

"Не създадохме твърде много голови положения, но мисля, че през цялото време бяхме опасни, а в тези мачове и малките детайли могат да направят голяма разлика. Започнахме по прекрасен начин, Фернандо вкара много хубав гол, но мисля, че твърде рано получихме попадение във вратата си. Дузпата бе повратният момент в мача. Играехме добре, бяхме уверени и една ситуация промени всичко. Разочаровани сме, но не можем да променим тези неща. Понякога те са в твоя полза, но през този сезон тези ситуации се отсъждат против нас повече пъти, отколкото сме очаквали. Попитах от пейката хората с тв камерите за дузпата и те ми казаха, че нарушението е вътре в наказателното поле, така че има дузпа. Но когато сам изгледах записа у мен се появи голямо съмнение", коментира Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MVP_
26.03.2010 10:47

Грешна ти е статистиката манчестър завършиха 4ти и отпаднаха от европа тогава *lol*

bigred81
22.03.2010 15:38

преди няколко години Ливърпул спе4ели 6ампионската лига и същия сезон неуспя да се класира в турнира за да защити титлата,ама айде от Уефа ги натикаха.тази година може да се полу4и нещо подобно само 4е в Лига Европа *lol*

Tzeko90
22.03.2010 12:48

danman дано се оправиш ,ако ли пък не потърси помощ *stop*

danman
22.03.2010 10:59

Защо винаги,когато Юнайтед бие,всички реват,че са ощетени?Винаги,когато има дузпа в полза на Юнайтед все е спорна?А, какво да кажем за дузпите,които не бяха отсъждани в тяхна полза?Да не говорим как се коментират и продълженията.Но,нали това продължение е и за двата отбора,не само за Манчестър?Въпроса е кой, как ще съумее да се възползва от него.В повечето случаи Юнайтед е ощетен,а се твърди обратното.Стискам палци на Юнайтед да бият и Болтън!!!!