Феновете на ЦСКА спасиха работата на Червенков в Литекс

08:11
Феновете на ЦСКА спасиха работата на Червенков в Литекс
До гостуването на конкурента ЦСКА в Мездра, дните Ангел Червенков в Литекс изглеждаха преброени.

Бившият мениджър на шотландския Хартс обаче може да спаси кожата и да остане начело на "оранжевите" въпреки издънката 0:0 в Монтана, пише "7 дни спорт". Феновете на "червените", които вчера нахлуха на терена и прекратиха мача с Локомотив, поне за сега ще спасят поста на специалиста.

Разликата между Литекс и ЦСКА, вместо да се стопи до страховитата 1 точка, неочаквано набъбна на 5 пункта. Според осведомени източници от Ловеч, собственикът на клуба Гриша Ганчев бил побеснял от загубата с Пирин (1:4) и стъпката накриво с Монтана. Той влязъл в преговори с цели шестима треньори, с които се виждал на почивки преди дербито с Левски. Разгромът над "сините" с 3:0 леко уталожил гнева на Гришата.

За работа при него мераклиите са: бившите Стойчо Младенов, Миодраг Йешич и Вечната Амбър – Ферарио Спасов. Говори се и за уволнения от Левски Емил Велев – Кокала. Фаворит обаче е безработният Александър Станков, който отдавна бил харесан от Гриша Ганчев. Някогашният национален селекционер Пламен Марков също има своите поддръжници пред боса на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
22.03.2010 17:13

Мога да кажа , че Гриша Ганчев е един от малкото да не кажа единствения собственик дето налива пари в отбора си и мисли сериозно за трофеи !!! Такъв човек не можеш да го обвиняваш в нищо , дори и да греши , защото той право всичко най-добро за клуба , аз лично съм левскар и нямаше да коря Батков ако знаех , че прави всичко това с цел израстване на отбора и бъдещо доминантство в България ... За жалост знам , че е само заради собствения си джоб и не заслужава дори въздуха да хаби !!!

toni_sf
22.03.2010 12:41

*stop* правя му евала на Ангел това което правеше като помощник треьор в ЦСКА сега го доказва в литекс но това кой собственик на клуб го разбира