Желязната халфова линия на Юнайтед сломи Ливърпул (видео)

17:29
Желязната халфова линия на Юнайтед сломи Ливърпул (видео)
Манчестър Юнайтед победи Ливърпул с 2:1  на "Олд Трафорд" в дербито от 31-я кръг на Висшата лига. Решаващ фактор за успеха на "червените дяволи" се оказа тяхната желязна халфова линия от пет души, която печелеше всяка първа топка и тотално разби надеждите на мърсисайдци да осъществят нещо повече в градивен план.

Мачът стартира взривно. Още в петата минута след прекрасна комбинация, гостите откриха резултата. Стивън Джерард намери Кайт по десния флалнг, холандецът точно центрира на главата на Фернандо Торес, който насочи топката в горния десен ъгъл на Ван Дер Саар - 0:1!

В 11-а минута обаче, "червените" дяволи" изравниха резултата след спорна дузпа. След грешка на Емилиано Инсуа, Валенсия тръгна да нахлува в наказателното поле на Ливърпул. Масчерано явно фаулира своя опонент и получи жълт картон за това си действие. Реферът сметна също така, че нарушението е било вътре в пеналта на мърсисайдците и отсъди дузпа.

Рууни стреля в десния ъгъл, Рейна по брилянтен начин спаси, но при добавката топстрелецът на "червените дяволи" не сбърка - 1:1.

След този гол играта се поуспокои, но въпреки това "червените дяволи" имаха две много добри възможности за гол. Първо Валенсия центрира отдясно за Парк, който бе оставен непокрит, но ударът му с глава мина встрани от вратата.

После пък Нани проби през центъра и шутира по земя, но Рейна нямаше проблеми и спаси.

Второто полувреме започна така, както завърши първата част. Юнайтед владееше повече топката и момчетата на сър Алекс се бяха настанили в половината на Ливърпул, търсейки второ попадение.

Мърсисайдци очакваха да изненадат своя опонент на контраатака, но в днешния мач халфовата линия на "червените дяволи" действаше перфектно и не оставяше никакви празни пространства на своите съперници.

Въпреки че в двубоя липсваше блясъкът, който се наблюдаваше в последните три сблъсъка между тези два тима, ясно се виждаше, че гола се пече пред вратата на гостите.

В 60-а минута "Олд Трафорд" избухна, когато Рууни намери Флетчър по десния фланг, а шотландецът точно центрира на главата на Парк, който отблизо стреля покрай Рейна - 2:1.

След това попадение "червените" направиха някакъв плах опит да изравнят, но защитата на Юнайтед не срещна затруднения и в крайна сметка "червените дяволи" отново си върнаха първото място във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1

0:1 Торес 5-а мин
1:1 Рууни 11-а мин
2:1 Парк 61-а мин

Манчестър Юнайтед: Ван Дер Саар, Невил, Евра, Видич, Фърдинанд, Нани, Валенсия, Карик, Флетчър, Парк, Рууни

Ливърпул:
Рейна, Джонсън, Агер, Инсуа, Карагър, Лукас, Масчерано, Джерард, Макси, Кайт, Торес

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
22.03.2010 04:32

а къде е Берба??? - най добрият дует??? *party*

CHUKCHI_SUX
22.03.2010 00:33

Един друг пример, който вече остана по-забравен - есенната победа над Арсенал, където се свири спорна дуспа в полза на Манчо - всички псуват, ругаят, клеветят, още какви ли не глупости - "манафите такива", "манафите онакива", пак големите плямпала се надигат. НО дойде мача с Челсии, и какво стана - от един двойно, даже ако не се лъжа беше ТРОЙНО нередовен гол, Юнайтед загуби, а какво стана - всеки в дупката се крие, тук там в някои сайт пише някои фен на Манчестър, появят се двама трима да го наредят на бърза ръка каква била майка му, какъв бил късмета на Ман-а, и айде, пак тишина. Какво стана бе - всеки доволен. Не казвам, че всички различни фенове са такива - вкусове много - отбори много, но това злорадстване убива спорта и феърплея отвсякъде... ПРИЕМЕТЕ ЗАГУБАТА КАТО МЪЖЕ, СТИСНЕТЕ ЗЪБИ И ТРАЙТЕ ДО ДРУГИЯ МАЧ - АЙДЕ ОТ МЕН СЪС ЗДРАВЕ! *smile*

CHUKCHI_SUX
22.03.2010 00:23

В единия случай се свири дуспа СРЕЩУ Юнайтед, адски спорна, странна и не знам си още каква, но всички мълчат, никой и дума не обелва... В другия случай при абсолютно същите обстоятелства само дето положението на наказателното поле е различно, се свири дуспа ЗА найтед - всеки скача насреща, отварят се едни големи усти - "мангали", "манафи", "съдийски отбор", какви ли не ги изкараха, а всъщност положението си е същото.. :Х

BoBi_Levskara
22.03.2010 00:21

Така като гледам коментарите са доста разнообразни."Дузпа имаше", "Дузпа нямаше" , "Дузпа имаше", "Дузпа нямаше" *joking* .Истината е 1 Ливърпул загубиха съвсем заслужено. *thumb_up*

krasenco
22.03.2010 00:15

*lol* Дузпи,късмет Абе аз ще ви попитам,колко пъти трябва да станем подред шампиони,че да признаете нещо?Колко финала трябва да играем в ШЛ?Просто само се излагате момчета.Веднъж приемете загубата с достойнство!Когато паднете,веднага съдията е виновен,ВИНАГИ!

ctl
21.03.2010 23:53

Според мен дуспа си имаше. И правилно беше пощаден Масчерано, щеше да се предреши мача още в началото. Освен играта на двата отбора ми направи впечатление съдийството... Много правилно водеме на мача от страна на Хауърд Уеб. Браво... Ако не беше той, сигурен съм щяха и Юнайтед и Пуул да завършат с човек по-малко и пълен лазарет. Успокои играчите, без да ги товари с картони и свири на практика безгрешно..

ceco26
21.03.2010 23:46

"...освен МАНЧО" исках да напиша, на мястото на "...освен мачно". *wink*

ceco26
21.03.2010 23:26

Абе...дузпата пре*ба мача. И Масчерано с неговата запазена марка-тъпи фаулчета, но и съдията малко преувеличи. И аз съм на мнението, че оня циганин се хвърли в наказателното поле, макар Масчерано да се сети да го пусне на границата. *sick* Но...на Олд Трафорд е все пак-няма как да не отсъдят спорна дузпа за друг, освен мачно. *thumb_down* Още повече ме е яд, че Рейна спаси, но за сметка на това късмета отново спаси манчо и Руни вкара много лесно. Верно, че МЮ си играха по-добре особено второто полувреме, но да бяха вкарали от игра без спорни дузпи или ситуации, че...няма как да не се издразни всеки фен на Пуул или антифен на МЮ. Поздравления, но аз ще подкрепят другата издънка за днес-Челси, че те са ми втория фаворит от топ4. *joking* /заради играчите им/

thelastunicorn
21.03.2010 23:16

Равностойна игра... Ливърпул дори имаха по-чисти полужения, които не реализираха (Торес). 12-тия играч в мача реши двубоя. Ман.Ю заслужават да бъдат шампиони, но не по този начин. *thumb_down*

manunited666
21.03.2010 21:57

А й другото което е , тази дузпа трябваше да се даде и поради още една причина.В първия мач от сезона с Ливърпул , Карагар събори Оуен при положение , че излизаше сам срещу вратаря и беше последен в защитата но не го изгониха а го помилваха.При тази ситуация и там мача можеше да завърши по друг начин.Но вие си коментирате само това което на вас ви е удобно.А съдийските подараци за Пул не ги споменавате.

manunited666
21.03.2010 21:53

Няма за какво просто да претендирате.Нямате право.Ливърпул бяха по-слаби.Спомнете си дузпата срещу Бирмингам и тогава говорете за точни отсъждания.Това е дузпа е , точка.Ливърпул бяха по-слаби и заслужено паднаха за пореден път този сезон.Това е , край , примирете се.Това 1:4 си беше историческо събитие и едвали ще се случи в следващите 10-15 години.Не се взимайте толкова на сериозно.Юнайтед е постигнал най-много победи и най-много голове е вкарал именно срещу Ливърпул.Няма за къде да се бутате.Това е , край , точка.

manunited666
21.03.2010 21:50

И защо им е да се мятат като бесни за тая победа ? Като гола си го вкараха леко и спокойно.

Lfc4life
21.03.2010 21:47

хаха стига бе къде го държи вътре земи погледни видеото от всички камери и тогава кажи не да ми говориш както на тебе ти утърва.Тоя боби и другите от диема са такива филмари,че ако ги слушаш тряя да си болен.Вярно е играхме слабо,но нишо не се знае.Добре,че беше дуспата,защото не виждам как щяхте ни изравните преди почивката,а 2рото полувреме като се хварлите в атака за победа,се щяхме ви изненадаме на контра особенно кък края на мача........

fcb_spain
21.03.2010 21:47

лесно им е на юнайтед в такова първенство където ако не всяка седмица то поне през седмица 6те се намери отбор който да спъне арсенал или 4елси и да им свър6и услуга

manunited666
21.03.2010 21:47

Бенитез казва:"...в такива зблъсаци малките детайли правят разликата а те бяха по-добрите в това отношение".Както виждаш , човека даже си го казва и се примирява.Ливърпул просто не направиха абсолютно нищо , че да претендират за победа и дори и точка.

manunited666
21.03.2010 21:43

Виж са Масчерано започна да го държи извън наказателно , продължаваше да го държи и го държеше дори в наказателното.Разбирасе , че ще гледа да падне вътре.Вината си е на Масчерано.А коментатора даже си обясни защо е дузпа но вие просто не слушате.А аз да попитам ... заслужаваха ли Ливърпул дори точка с оглед на това , че буквално не правеха нищо ама нищо нищо ?!!

Lfc4life
21.03.2010 21:37

manunited666 1во погледни на ситуацията като неутрален. 2ро нямаше дуспа,защото масчерано задържа валенсия извън наказателното и валенсия се разходи 2 метра и падна Виж видеото в уинъра и ше се убедиш,че няма!

manunited666
21.03.2010 21:16

И ето , че Юнайтед са официално лидери в първенството.

darkhill
21.03.2010 21:13

danman арсенал и манчестър имат еднакъв брой изиграни мачове *wink*

manunited666
21.03.2010 21:12

ДУЗПА има !!!! Колко човека трябва да прочетат правилата за да го разберете.Но едно е да дават 100% дузпа срещу вас а друго е да дават за вас смешна дузпа като тази срещу Бирмингам , например.

lamers_pro
21.03.2010 20:39

Notlike съвършено си прав!Дузпа нямаше,а Валенсия малко преигра след като влезе в наказателното. *thumb_up*

muthafuckaimill
21.03.2010 20:21

Стига сте спорили за глупости. Първо не беше за някякъв червен картон за удар без топка на Флетчър, ако е било така и сте ядосани, че не му е показан картон, какво трябва да кажем за "вашия" Джерард *wonder* . Второ за съществуваща или не дузпа, ами дузпа както видяхме беше свирена, вкараха я някак си (този момент не го гледах) и ви бием с 2:1. Покажете уважение като истински фенове, преглътнете загубата и стойте с високо вдигната глава, а не да забиете в форума и само да се псувате като каруцари, като ония днес "феновете" на чорбата. *thumb_up*

danman
21.03.2010 20:17

Някой ще ми каже ли колко играни мача повече има Юнайтед от Арсенал.На едно място пише два,на друго един.Кое е вярно?

Notlike
21.03.2010 20:09

Чета много неща за дузпата и ето 1 мнение за нея, не исках да го казвам, но ще го направя: абсолютно никаква дузпа. Правилото гласи: "Свири се нарушение там, където е започнало, а ако непозволеното действие продължи, съдията може да отсъди фаул там, където е ЗАВЪРШИЛО". Това обаче не означава там, където се хвърля. Защото фаулът започна на 22-23 метър и завърши току пред наказателното, освен ако не смятате пируетите на Валенсия за задържане... *thumb_down*

stuc
21.03.2010 20:01

няма такова подпиране на отбор , както за Юнайтед *wink*

thewoff
21.03.2010 20:01

дуспа ! тоя халърд леб преба целия мач *thumb_down*

telkisky
21.03.2010 19:57

както и да е няма да споря, то се вижда! *lol*

telkisky
21.03.2010 19:52

ам самниава ме да го е казал тогава ако аз те фаулирам 5 метра преди наказателното и ти паднеш ватре дузпа *lol*

JorGy
21.03.2010 19:51

телкийски, трябвало е да гледаш мача и да слушаш коментатора! Той каза, че има такова правило от 1-2 години. Там където свършва, там да се свири!

red_devils94
21.03.2010 19:50

По новите правила се свири там където е завършило самият коментатор го каза...

telkisky
21.03.2010 19:47

фал се свири там от кадето е запо4нало нарушението *thumb_up*

red_devils94
21.03.2010 19:44

telkisky фала започва извън наказателното поле,но завършва в него по-ясна дузпа от тая няма просто
*beer*

telkisky
21.03.2010 19:38

току що гледах дузпата и фала на мас4ерано е изван наказателното поле *thumb_down*

JorGy
21.03.2010 19:22

Същото го мисля и за тебе! В момента не говориш за отборите, а за потрбителите. Та то това си е спам!

Toncho0o
21.03.2010 19:12

хахаха само 4ета и се смея колко сте траги4ни вси4ки без изклиу4ение и как се нареждате без да има смисъл от това *lol*

lamers_pro
21.03.2010 19:07

Miny_Haipy та ние имаме много повече от успехите на Юнайтед,бе лайно!Имаме 18 титли във ВЛ,5 ШЛ,7 пъти ФА Къп,7 пъти Купата на Лигата,3 пъти Купа на УЕФА и 3 пъти Суперкупа на Европа!Мълчи умно,вместо да говориш глупаво! *thumb_up*

Miny_Haipy
21.03.2010 19:02

Сега вместо да пишете трябва да се засрамите... НИКОГА няма да имате успехите на Юнайтед НИКОГА

darkhill
21.03.2010 18:56

да уточня съгласен съм без 2-рото и 3-тото .... *smile*

darkhill
21.03.2010 18:54

notlike съгласен съм с теб омръзна ми да се занимавам *smile*

rockamring
21.03.2010 18:52

Незнам как е възмножно тия мизенрици Юнайтед да бият

Notlike
21.03.2010 18:50

Първо, казва се убий идиота с мълчание. Второ, след като го пишеш, значи не мълчиш. Трето, нещо не си се сеферясал на кой свят си. Четвърто, един мач нищо не променя - направихме ви дубъл миналия сезон и бяхме втори. Пето, щастието не е вечно. Шесто, хайде, стига ти толкова *stop*

darkhill
21.03.2010 18:35

manunited666 нещо правилно ли не ме разбра говоря за ливърпул не за манчестър ....

Notlike
21.03.2010 18:35

Златена, съветът ми е да спреш с провокациите. Напоследък доста пишеш и това по-скоро вреди на Ливърпул, отколкото другояче. Гадно ми е на мен, както и на други милиони почитатели по света, но това е живота. Днес печелиш - утре падаш. Важно е да се изправиш *thumb_up*

MojoJojo
21.03.2010 18:34

абе мислех да не храня никой като седнах, защото паднахме тъй като бяхте по-добрия отбор днес, но...но. darkhill знаеш ли че попринцип трябва да се яде добре, да се яде, защото иначе хемоглобина, който пропринцип предполагам знаеш за какво служи не достига до мозъка ти и оросяването не е на ниво. Е при теб оросяване няма или просто си много прост, предполагам 2рото е, това е логичното след като говориш толкова много глупости, защото миналата година станахме 2ри, това че има слаби сезони всеки отбор е ясно-така е, но след 1 слаб сезон моля те не се прави на разбирач та да ми казваш кой къде ще отиде, и кой няма. в последните 5 години имаме 2 финала на шампионска лига и един полуфинал...предполагам това не е нищо, но за сметка на това пък спечелихме едната ШЛ...май че. Бившата Уефа ако не си спомняш виж дали я има във витрината последните 10 години, защото ти май и това смяташ за изпадане...е явно просто си глупав, друга идея за теб нямам

JorGy
21.03.2010 18:34

Не, златенке. Искам да ми говориш за 2-рия финал стях. Като се издънихте. Ти гледаш само 3 неща: "великият финал" с Милан, голът на Меси и дузпата, която "не съществувала". Е това, ако не е жалко?! Финалът и голът на Меси, които са реалност, са минало и дупзата, която отричаш, а и тя също е реалност, е в настоящето. Е, к'фо ся? Само миналото ли ще гледаш или ще дойдеш в настоящето ?

Peter_Master3
21.03.2010 18:31

Кво стана с Ливърпул бе, нещо щяха да бият *lol* събудете се бе Юнайтед е най-добрият в Англия. Дузпата си беше правилно отсъдена. Второто полувреме просто пролича колко сте жалки една атака нямахте даже след гола *lol* ...ама така е сега пак старата песен колко много сме подпирани и така нататък... *beer*

manunited666
21.03.2010 18:30

darkhill ама аз ти пиша с факти ! Не лъжа а това са си факти.Влез в нета и преброй титлите.Това са фактите.ФАКТИТЕ!!! И за какво затъва говориш бе момче.В последните години били зле ???? Е... 3 титли на Англия , 2 купи на Лигатя , 1 шампионска лига и 1 финал и 1 световна купа и това било зле и затъване ? Значи за Пул какво да кажеме ?

Tovalan
21.03.2010 18:29

Най-великия в историята, защото само него помниш! Не ние не си мечтаем за такова нещо, а сме го правили '99(което за мен беше незабравимо изживяване, даже от тогава съм фен на Юнайтед). Потърси в Чичко Гугъл, а недей ползва интернета само за глупости.

darkhill
21.03.2010 18:28

ей тапанари не отричам че ливърпул е най титолувания английски отбор друг е въпроса , че вие сте много заблудени ясно ! нямате малко мозък във вашите прости тикви да разберете , че през последните години сте зле и още ще потъвате ! няма да се изненадам ако след години се борите за оцеляването си в лигата *lol*

MojoJojo
21.03.2010 18:26

Zlatenaa аре спри да пишеш по-добре че ми се насълзяват очите като гледам какви ги пишеш...е ,не че ми се доплаква, от смях

Zlatenaa
21.03.2010 18:25

JorGy искаш да ти говоря за финала с Милан ли ок най великия в историята от 3:0 3:3 за 6 мин вие такова нещо само може да санувате *lol*

MojoJojo
21.03.2010 18:24

manunited666 написа:
MojoJojo точно в момента имат еднакъв брой титли.А скоро , съвсем скоро Юнайтед ще е отбора с най-много титли. --------------- -- --------------- -------- Абе сладур, единствената титла която може да се спечели е тази на премиършип така ли?

darkhill
21.03.2010 18:24

златенкееее аре да не говорим за уигън ... само си спомни с колко ги бихме на 2-пъти ние и вие как се изложихте ! аре просто тихо , че ся си смучете пръстите и говорите глупости само и само да си намерите извинение за слабата и безидейна игра ! просто тихо щото сте ми много смешни *lol*

Gogata85
21.03.2010 18:24

Zlatenaa ти си гаден пе*ал иначе победата ни беше заслужена ГЛОРИ ГЛОРИ МАН.Ю. *party*

manunited666
21.03.2010 18:24

Разберете го , Пул просто не направиха абсолютно нищо тоя мач.А дузпата си беше 100% ... колко пъти трябва да ви се прочете правилника за да го разберете.А Валенсия излизаше сам срещу Рейна.

JorGy
21.03.2010 18:22

Добре, бе. Ти само с тоя гол на Меси ли ще минваш? Вкара ни-да! А финалът Милан - Ливърпул 2:1? Нио не говориш за него. Явно там сте били много добри и не сте били жалки? Правя евала на този фен на Лив., че е истински човек и приема загубата.

manunited666
21.03.2010 18:22

MojoJojo точно в момента имат еднакъв брой титли.А скоро , съвсем скоро Юнайтед ще е отбора с най-много титли.

MojoJojo
21.03.2010 18:21

darkhill написа:
тия феновете на ливърпул са много жалки ама много та кой е отбора, който вече 20 години е на сухо и да кажа за неинтересуващите се от история откакто е създадена висшата лига (Премиершип - 1992г.) че манчестър юнайтед е най-успешния английски отбор като за този период до сега не е слизал под 3-то място в крайното класиране !!! Тъй че смешни фенчета на ливърпул идете и пийте една студена вода и преглътнете това, че сте слаби !!!
------------------ -----Момчееееее, виждаш ли си тва в гащите или го забрави някъде? До момента кой отбор е по титулувания от тези двата? Кой е най-титулувания отбор в Англия въобще? Що не спреш да обясняваш кой отбор е смешен и кой не е?

darkhill
21.03.2010 18:20

златена просто се скриий, че си много зле *sick*

holliwood
21.03.2010 18:19

Zlatenaa ама тая как се оплаква за дуспата *lol* дуспата беше съвсем редовна но Валенсия знаеше къде да падне и така *party*

Zlatenaa
21.03.2010 18:18

а пък тея фенове на манафите са още по жалки ама супер жалки Месси който беше най ниския на терена им го вкара с глава и ги направи на смешни оле те Бърнли пък как ги биха с човек по малко и дузпа им дадоха хем тва да си манафа да го духате всички фенове на манафите това никакво уважение за вас *thumb_down*

MojoJojo
21.03.2010 18:18

Хора, поздравления за победата(от Ливърпул съм да знаете). Би било добре, ако другите хора-"фенове на ливърпул" се държаха някък си по адекватно, защото наистина се държите смешно момчета(и момичета). Днес не играхме както трябва да играеш за да биеш Юнайтед и това си е, приемете го.----------------------- И за край ще кажа, че Ливърпул са отбор с история, а Манчестър Юнайтед в момента пишат историята си.

Tovalan
21.03.2010 18:17

Еее, разбрах, защо за теб удара с глава е уникален, защото си "професионален футболист от Б група" и не си виждал ,още по-малко правил, такова нещо, хаха.

JorGy
21.03.2010 18:15

Вий до наказателното стигнахте 5 пъти, влязохте 3 пъти и вкарахте 1 гол. Каква дузпа да ви дадат? И си жалка, да! Не можеш да признаеш, че ви надиграхме. Цял мач водим играта!

darkhill
21.03.2010 18:15

тия феновете на ливърпул са много жалки ама много *lol* та кой е отбора, който вече 20 години е на сухо и да кажа за неинтересуващите се от история откакто е създадена висшата лига (Премиершип - 1992г.) че манчестър юнайтед е най-успешния английски отбор като за този период до сега не е слизал под 3-то място в крайното класиране !!! Тъй че смешни фенчета на ливърпул идете и пийте една студена вода и преглътнете това, че сте слаби !!!

Tovalan
21.03.2010 18:14

Ясно защо си толкова прост, все пак си "професионален футболист от Б група", хахаха, толкова ли са глупави и неграмотни "професионалните футболисти", хаха.

nachoss
21.03.2010 18:13

Златкее, да кажеш, че на вас не ви давт измислени дузпи е смешно! *wink* Да не припомняме случайте с Лил, Бирмингам и най-смешната дузпа в историята на Европейските клубни турнири - срещу Атлетико Мадрид. Всичко е минало, така че просто приемете, че днес бяхте по-слабия отбор.

Zlatenaa
21.03.2010 18:10

тея флегми само едно си знаят че им завиждали я го духайте е няма кой да ви завижда на боклуци не завиждам просто ме е яд че ви дадоха такава измислна дузпа срещу нас защо на нас не дадат 1 път такава дузпа а на нас никога не ни дават дузпи пффф

Tovalan
21.03.2010 18:07

Говорех на фена на Пул, а не на теб Начос *beer*

Frankie_0
21.03.2010 18:07

JorGy си е напълно прав ... *thumb_up* като толкова мрънкаш що не си на върха ? и финала от Шампионската няма нищо общо *stop* Тогава Барса ни надиграха но ние поне си го признаваме не сме кат теб завистница дето повтаря едно и също *erm*

JorGy
21.03.2010 18:06

liverpoolanfild и ти не забравяй 3:0 и цялата история между мачовете между 2-та отбора. 1:4 един път става. И да ти кажа какво каза коментатора, гледам, че ти не си гледал по Диема мача. Та той каза: МанЮ е вкарал повече голове на Ливърпул. отколкото, на който и да е друг отбор и, че Ливърпул имат най-много поражения от МанЮ *wink*

Tovalan
21.03.2010 18:05

Виж какво ще ти кажа хлапе просто, когато пораснеш и започнеш да пишеш грамотно тогава се обаждай! Относно удара- явно гледаш футбол отскоро или най-малкото което е не си играл тази игра през краткия си живот, щом мислиш, че удара е уникален... Няма какво да коментирам жалките деца, явно в този форум останаха само шепа разбиращи хора...

baldwin_goth
21.03.2010 18:03

И аз съм сългасен напълно с Montella. Освен Рафа и много от играчите нямат място там. Като започнем с Лукас (най-вече той! колко мача загубихме заради неговите глупости?!), Бабел също, макар и сега да е доста по-добре от преди, но пак си е безидейник, конник без глава. Макси пък не знам колко мача ще му трябват, за да се адаптира и дали това ще стане изобщо някога. За Акуилани пък нямам думи. *thumb_down*

nachoss
21.03.2010 18:03

Tovalan, това, че мачът не предложи доста голови положения, не означава, че не е бил на високо ниво. Тук доста повече се узорихме, отколкото срещу Милан и Фулъм например. И ние можехме по-добре и Пуул също. Това е футболът, днес смятам, че победи по-добрият! *wink*

JorGy
21.03.2010 18:02

Zlaten4e може ли да си толкова жалък/ка. Не слушате ли коментатора какво казва, че има такова правило. Дузпа имаше! Нищо не казваш за Масчерано, за дето не получи червен картон, нали? Кой взе 3-те точки- МанЮ. Кой се бори за титлата в Англия, а не за 4-тото място- МанЮ. Айде скрий се малко и замълчи. Glory, glory ManUtd *tongue*

Zlatenaa
21.03.2010 18:02

Frankie_0 те немогат да ритнат топката ама ви дадоха измислена дузпа гола на кривогледия също бе измислен то стига е развалиха мача инъче Торрес щеше да шибне още 1 гол и ето ти 0:2 *beer*

adi_00
21.03.2010 18:02

Много мразя завистници ама по форумите е пълно с такива. Гледайте всички отбори и им се възхищавайте. Обичате си любимия отбор- ок, но не оплювайте другите- просташко е!! *angry*

liverpoolanfild
21.03.2010 18:02

tovalan ти си егати и тапото лапе ... не сам казвал нищо са защитата а говорех за брилянтен удар с глава отакасак прост недей гледа да коментираш върху мненията на хората без да разбираш нищо пък и мога да ти кажа че не сам гледал мача с бг коментар а го гледах по skysport за тва не искам да говориш нищо манафи тапи не забравяйте 1-4 *lol*

Frankie_0
21.03.2010 18:00

Злати права си! Те съдиите не могат да ритнат топка ама явно и те ви бият *party*

Zlatenaa
21.03.2010 17:58

Алооо оправете заглавието има грешка пишете Съдията 2:1 Ливърпул или Съдийския отбор на Юнайтед би Ливърпул с помоща на съдията разбира се инъче няма как

Zlatenaa
21.03.2010 17:57

Frankie_0 няма кво да плача тоя бунак саф ако го видя ще му се изплюя в лицето на съдията също как може бе как да не го е яд човек неска аз видях как съдията победи Ливърпул как да не съм ядосана ?

Tovalan
21.03.2010 17:56

nachoss, незнам кое беше интересното в мача, незнам къде видя хъс отстрана на Ливърпул или пък добра защита, също така незнам децата само коментатора ли слушат... гола на Торес щели да го показват в школите... според мен могат да показват единствено как НЕ трябва да стоят защитниците при центритане, нищо повече. Честито на всички фенове на Юнайтед(и на мен също хаха). *beer*

Frankie_0
21.03.2010 17:55

Zlatenkeee миличка недей да плачкаш приеми го ся ... радвай се че поне няма да отпаднете *lol*

Zlatenaa
21.03.2010 17:54

По жалки от манафите няма а гадно ли ви беше като ви клатиха на финала не съм виждала отбор да играе толкова жалко на финал за шампионска лига хахаха там нещо съдиите не ви подкрепяха жалки манафи съдийско отборче прасето руни една дузпа неможе да вкара като хората *lol*

Montella
21.03.2010 17:54

Само ние сме си виновни,к'во са ви виновни Манчестър, че ни бия.. Въпроса е за к'во вече 6 години гледаме, дебелото очилато говедо Гафа Бенитез.. 30 мин. игра той не пуска 2-ри нападател, първо гледае себе си после другите.. Крайно време е Бенитез и 70 % от отбора да се измитат.. Айте \\// Peace.. You'll Never Walk Alone
*thumb_up*

peshotar
21.03.2010 17:53

Каква измислена дузпа бе???ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЧЕ ТОВА Е ДУЗПА!!!Даже коментаторът правилника чете заради такива като теб...ама сте тъпи и глупави и няма да го разберете *evil* *party* *beer*

nachoss
21.03.2010 17:53

Искам да първо да кажа, че наблюдавах страхотен мач. Вярно е, че Ливърпул не показа толкова силна игра, но пък играха с хъс и в защита бяха доста силни. Относно дузпата, ами съдията преценя къде започва нарушението. Аз смятам, че когато Валенсия беше извън наказателното поле, нямаше такова задържане, но след това при нахлуването ясно се вижда хващането за ръката. И ние имаме грешки за изчистване, не знам как Торес стоеше сам при гола, но вече е минало. Честита победа на всички фенове на Юнайтед и успех на пуулци по-нататък. GLORY, GLORY! *beer*

Lollipopp
21.03.2010 17:52

echeggot - Масчерано не беше последния в защитата *wink*

darkhill
21.03.2010 17:52

Lollipopp абе момче колко пъти да ти кажа да престанеш да коментираш футбол неграмотник ! иди да гледаш ТОМ и ДЖЕРИ !!!

Zlatenaa
21.03.2010 17:50

Не ми пука бе колко положения сте имали не ги вкарахте нали футбола не се гледа на положения и ако не беше измислената дузпа нямаше да биете манафи гадни *thumb_down*

echeggot
21.03.2010 17:50

Ливърпул не направиха нищо запомнящо се след петата минута ,колко удара имаха ? А дузпа можеше и някой друг съдия да не даде обаче за Масчерано трябваше да има червен картон Валенсия излиза сам срещу вратаря .Тва е задължителен червен картон за Масчерано !

darkhill
21.03.2010 17:49

само евала на феновете на ливърпул, които имат очи и мозък за да видят и да разберът , че манчестър победиха заслужено и ливърпул играха много ама много слабо! А другите заблудени само едно ще ви кажа земете се скрийте ! ще видите евротурнир догодина през крив макарон *lol*

Bat_Vane
21.03.2010 17:49

Без да преувеличаваме нещата , Манчестър наистина повече заслужаваха победата въпреки , че не показаха силна и интересна игра , дори напротив - доста скучна . Но Ливърпул бяха страшно безидеини , показаха една скована и безсърцата игра и един абсолютен спад , с което си заслужиха загубата !Ако погледнем нещата от страна на красивия футбол - мисля , че нямаше такъв , но все пак това също е част от най - великата игра !

hristo_4olakov
21.03.2010 17:48

baldwin_goth- Евала! И наистина са супер идиотски Мангалчестър Лузърпул и тем подобни!!! *evil*

Lollipopp
21.03.2010 17:47

Бенитез ако беше пуснал на местата на Лукас и Макси , Бенаюн и Бабел можеше да се стигне до друг резултат , но за поредн път човека с очилата доказа че и с 5 чифта очила да е това не помага , защото неможе да види елементарните неща ...

xforcee
21.03.2010 17:46

stefko18 до някъде си прав! Честита победа

xforcee
21.03.2010 17:45

Стига сте писали ( Мангалчестър, Манафчестър, Лузърпул ) супер е идиотско!

baldwin_goth
21.03.2010 17:44

Бях сигурен, че ще ни бият, дори и след гола на Торес. Обаче толкова бездушна и безидейна игра не съм очаквал. И изобщо мачът беше на много ниско ниво. Ако не играеха Ман. Юнайтед и Ливърпул изобщо нямаше да си струва гледането. Просто Рафа трябва незабавно да си тръгне, ако не искаме да се повтори това, което стана с Лийдс и Нюкасъл. Големи отбори, с голяма история, ама къде са сега?

waynemarkrooney
21.03.2010 17:43

Феновете на Ливърпул както винаги съдията им е виновен *thumb_down* А пък феновете на Арсенал къв им е проблема ? Кво кат станат шампиони и баба ми може да бие Уест хям Уувс. Хъл Бърнли и др. ама срещу Челси и Юнайтед нищо не казахте *stop*

holliwood
21.03.2010 17:43

Фен съм на Червените дяволи,и признавам слабото съдииство в мача,но и при трите гола нямаше грешки.Голът на Торес беше редовен,дуспата също беше провилно отсъждане,и гола на Жу Сунг Парк си беше редовен без никакви грешки от страната на съдията Общо казано ,и Ливърпул играха малко добре ,но без спор М.Юнайтед ги мачкаха почти целия мач За феновене на Челси,Ливърул и всички който мразят М.Юнайтед,да си приказват кво си искат цалата истината е,че М.Юнайтед са били по-силни *lol*

darkhill
21.03.2010 17:43

коментатора даже ви прочете правилника *thumb_up* !

stefko18
21.03.2010 17:42

xforcee за пореден път си проли4а 4е бенитез няма какво да даде пове4е на клубъ

darkhill
21.03.2010 17:41

млък ! феновете на ливърпул , на челси и на арсенал да млъкват ! щяхме да победим и с и без дуспата (която си беше 100%) а да не говорим за безидейната игра на ливърпул !!! заслужена победа за манчестър !!! тъй че тихо сички !!!

beckham_07
21.03.2010 17:41

Големи сме.За пореден път показваме какво означава да владееш всеки един аспект от играта.И нямаше по-добър мач,от този с Ливърпул,да го покжаем.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОЙТО ОЖИЧАТ ЮНАЙТЕД!!!!!!! *devil*

krasenco
21.03.2010 17:40

Абе вие на слепи или глупави се правите само не разбирам!Това,ако не е дузпа,аз незнам!Приемете веднъж загубата с достойнство!Просто Юнайтед надигра тактически Ливърпул.

Notlike
21.03.2010 17:40

Юнайтед заслужиха победата си. Нашите не показаха хъс, нито воля. Можеше поне малко повече да се раздадат. Дузпата няма да я коментирам. Тоя що не тръгна от своето наказателно поле да пада - ебах го у симулативното животно Валенсия *thumb_down*

xforcee
21.03.2010 17:40

То е ясно,че няма да влезем в топ4.. Неможе преди началото на сезона да не купиш нападател ами да купиш десен бек за 18м. С десен бек ли се печелят мачове

hristo_4olakov
21.03.2010 17:40

Пффф- Какъв Ви е проблема със съдията???? Я първо прочетете правилника!!! Наистина съжалявам за Ливърпул- наистина Бенитес проваля отбора...Дано по- бързо се разкара от Пул. Иначе честито на всички- ГГМЮ. Остават само Челси... *thumb_up* *party* *thumb_up*

Lollipopp
21.03.2010 17:39

la4o71 - аз ще те попитам къде беше картона за Флетчър?

Soon
21.03.2010 17:39

Ейтова е съдийски отбор ... Съдия от А група няма да свири тази дуспа . Жалка гледка .. урмазна ми да гледам всеки сезон по 15 дуспи за тия измислените ... нямали сме удар вие да не да имахте отворковци ... даеба и дуспи и всичко ако ще свири нещо то това си е фал ... ама както и да е залъгвайте се .. Ливърпул този сезон са пълна трагедия ама вие дето имате претенции да играете със съдията .. нямате право да се радвате на такава победа един няма честен тук един

LFCk0mAr_8_9_14
21.03.2010 17:38

Коолкото по-подло и мръсно биете, толкова по-смешни ставате. САФ сам си призна, че ще биете => вече е платил, знае, че няма как да паднат (отново) и само ще гледа как съдията ще працака Пуул... Жалко, но честита ви победа и ви пожелавам да не вземете Премиершип и ШЛ. *thumb_up*

Frankie_0
21.03.2010 17:38

Zlatenaa ти си супер зле честно ... *lol* недей завижда моля те .. и квоо без дузпата кво ние ви натупахме здраво кефете се че не беше разгром *erm* и като съдията е тъп и не е дал картон на Флетчър кво? Торес изрита стадиона ама за тва нищо не казахте нали !! Щот е от Ливърпул ама как да е и аз ви се кефя как завиждате много ама много сте жалки *party*
Иначе Честита победа на шанпионите! *beer* GGMU

stefko18
21.03.2010 17:37

xforcee адреналина приятел но трябва да признаеш 4е с този отбор не с сте за 4-ката

liverpool9418
21.03.2010 17:37

Майната ви...ако не беше съдята щяхте да лапате пишки, както и правите че съдиите да свирят за вас..за кой пореден път доказвате, че не играете вие а съдиите..да го духате..майната ви ! YNWA !!!

Man_Un_Fen_92
21.03.2010 17:37

"minimalist" .. незнам за6то пак бърка6 съдията в победата на ман юн .. 4иста победа .. кажи ми една ситуация в която съдията да е помогнал на ман юн !!!

Patilanec
21.03.2010 17:37

Абе сега всички хейтъри що не плюете ,че добавеното време беше много ? 5 минути не са ли много? Ааа щото Юнайтед водеха и Пуул за това време можеше да изравнят.. За дузпата няма какво да говорим той Боби го цитира по правилник, но като не желаете да го разберете живейте с мисълта за съдийската подкрепа ! GGMU *beer*

Arsenalsk1
21.03.2010 17:36

Абе думата ДУЗПА се поше с З неграмотници. *lol*

xforcee
21.03.2010 17:36

stefko18 успокой се бе.. Фен съм на Ливърпул но честитя победата на Юнайтед! За съдийството няма да говоря..

minimalist
21.03.2010 17:35

ама той тоя съдия си ги бута постоянно ! фен ли им е , пари ли му дават нз ! тя крива баба си признава!

la4o71
21.03.2010 17:34

abe minimalist нещо като паднахте 1:3 не говори толкова или се бъркам *lol* Съжелявам , но ВЕЧЕ не сте на 1во място *cigarette* пАк съдията виновен ,вече ставате банални а да ви питам защо нямаше 4ервен картон за Торес *wonder*

Man_Un_Fen_92
21.03.2010 17:33

"Zlatenaa" оф и ти се вкарва6 в некви филми братле ... кви ма4ове без дуспи бе .. дуспата си е 4аст от играта .. *thumb_up*

go6etoo2
21.03.2010 17:33

честито на всички фенове на Ливърпул *lol*

GodOfHatred
21.03.2010 17:32

Манчо пак показаха на Лив как се играе футбол *devil*

Man_Un_Fen_92
21.03.2010 17:32

"minimalist" .. .как спе4елихме ... напълно 4естно ! ... добре 4е торес не полу4и 4ервен картон тогава може6е да се стигне и до разгром ... 4иста дуспа и 4ист втори гол на парк .. кво иска6 ! *thumb_down* ХВА6ТАМ ГО НА ТО4ЕН ! *beer*

Zlatenaa
21.03.2010 17:32

Кво да им завиждам е на то манафски отбор ае да играем един мач без измислени дузпи и такива да видим кой ще бие то на вас само дузпи и кво ли не ви дават пф нека да е те Барселона ще ви го сложат пак в шампионска лига срещу Месси ще жалки а Арсенал дано стане тая година в Англия инъче Ливърпул завинаги доло манафите съдийско отборче нещастно *thumb_down*

Arsenalsk1
21.03.2010 17:32

Поредено слабо съдийство.Веб пълен смешник."Заслужена победа" ще каже Алекс.Да целуват онбая работа на Руни и съдиите че ги влачат цял сезон.

xforcee
21.03.2010 17:31

timbalandfm ти си много тъпо дете! Продай си органите шебек!

Lollipopp
21.03.2010 17:25

Бенитез за пореден път показа че неможе да си построй отбора както трябва *thumb_down* при положение че всички са на линия , той залага на някви баламурници *sick*

Zlatenaa
21.03.2010 17:23

Няма какво да говоря само с измислени дузпи могат да ни бият мен ми писна вече от те дузпи и тем подобни пф никаква дузпа нямаше манафите пак им подариха точки и после ми викайте че тва не е най съдийския отбор да умират *thumb_down*

minimalist
21.03.2010 17:11

не разбрахте ли че щом е мангал юнаитед няма картони .... *thumb_down*

Ginekologa
21.03.2010 17:07

вчера за удар без топка на атл,билбао веднага червен а тук защо нямаше даже каут не го и бутна *joking* нали е ман ю как ще има картон *thumb_down*

Arsenalsk1
21.03.2010 17:04

"Най добрия в света съдия" Не даде картон на Флетчер. Удар без топка при спряна игра КАКВО СЕ ОТСЪЖДА ?

timbalandfm
21.03.2010 17:02

абе простаци това,че фен на арсенал иска да спечели ман.ютд няма проблем.Кой смешник би викал за луузерпул смешно е *lol*

minimalist
21.03.2010 17:01

червен картон ! удар на играч без топка!! тва ако не картон ....

Lollipopp
21.03.2010 16:53

и надеждата Бербатов да влезне , умря в този момент *lol*

Madoto_1
21.03.2010 16:44

Съжалявам, че толкова много коментари написах, но не помня къде казах '' няма да се кефя ако Юнайтед не спечелят '' просто казах, че ще се радвам при всякакъв знак*smile*, а и аз вярвам, че дори Юнайтед да вземе този мач ние пак ще сме 1-ви . Айде вече наистина приятно гледане на мача от мен

LFCk0mAr_8_9_14
21.03.2010 16:42

Лично мнение: Съдията е пристрастен или просто има няколко паунда в повече... Играчите на МЮ падаха като балерини и съдията с тях като балерина, хоп Жълто!

Madoto_1
21.03.2010 16:42

Еми то нали знаеш, че и на 10000000000 мача да си ходил като си толкова прост колкото си ти, пак няма да видиш 100%-вата дузпа *smile* . Просто си признай, че имаше дузпа какво толкова?А иначе предполагам, че ти си по-добър и от Хауърд Уеб(Най-добрия съдия в света в момента).

nom3rcy
21.03.2010 16:40

Ние истинските фенове се радваме, когато отборът върви нагоре! А сега, ако ман загубят отборът има огромни шансове за нещо повече от класиране в ШЛ догодина ама ти това не го проумяваш! Така е ... манталитета на простият българин ... гледат другите отбори да вървят на долу, а не любимият му отбор на горе!

Arsenal_2
21.03.2010 16:39

В целия свят едва ли има фен на Арсенал който да иска Ман да бие точно в този мач, май ти си единствения *lol*

Arsenalsk1
21.03.2010 16:39

Стига с тези коментатори се оправавате.Аз гледам по YES TV и английските комментатори казват друго и защо трябва да си нямате собствено мнение а да си като овца да вървишь по думите на коментатора нима си по тъп от коментатора ? Аз съм гледал повече мачове на живо в Англия колкото тези в студиото в СОФИЯ.Имайте си собствено мнение и не се подавайте на манипулацията на коментаторите.Еми ако нарушението започне в средата на терена и руни падне в наказателното тогава кво праим дузпа ли даваме ??? А ? Смешници ?

lamers_pro
21.03.2010 16:38

Мда...дузпата беше леко пресилена,но вече е факт.Иначе поздравления за страхотния гол на Торес.Надявам се второто полувреме отборите да се раздвижат,че последните 10-15 минутки заспах!YNWA!!! *thumb_up*

Toncho0o
21.03.2010 16:38

с дузпа, без дузпа факт е 4е е 1-1 няма кво да спорите.. друг факт е 4е по статистика Ман4о се справят доста по добре и 3-ти о6те неосъ6тествил се факт е 4е според мен ма4а е 1-ца.. то само на контра атаки от страна на гостите е трудно за тях

Madoto_1
21.03.2010 16:37

Айде моля спрете да ме наричате '' фен '', защото съм поне 100 пъти по-голям фен от вас...Не ме коментирайте моля!!!Аз винаги ще се радвам, когато Ливърпуул губи, винаги!!!А вие големите ФЕНОВЕ си се радвайте на каквото си искате!!!

nom3rcy
21.03.2010 16:35

А Юнайтед, ако паднат знаеш ли, че си оставаме на 1 място и шансовете за титлата ни стават много по-големи?! Е ти май или си просто "фен" или си някъв заблуден и сигурно гледаш таблицата за класиране на БУНДЕСЛИГАТА *lol*

Madoto_1
21.03.2010 16:35

А и да не забравяме, че това е просто един мач*smile* Юнайтед могат да загубят още много точки и Арсенал ще стане шампион!!!Shefkata благодаря за разбирането

Andy_Gray
21.03.2010 16:34

значи да разбираме, че ако примерно някой футболист играе на скорост и започне нарушението вътре в наказателното, но в конкретна ситуация, играчът се озове извън наказателното, то ще се свири обикновен фаул...Нали така? или пък ако нарушението е вътре в наказателното, но пък играча на скорост вземе та излезе излезе извън игрището, то ще се даде корнер може би?
е няма по-бутан отбор в Англия от Юнайтед! дано Арсенал станат шампиони!

Madoto_1
21.03.2010 16:33

arsenov братко, аз просто казвам, че мразя Ливърпуул и се надявам Юнайтед да бият бе момче.. не съм казал, че не се интересувам от отбора си... еххх ама си ... няма значение. Айде приятно гледане на мача.

Arsenal_2
21.03.2010 16:32

Каква дузпа какви пет лева, тоя Валенсия е точно два пъти по-здрав физически от Масчерано а и не видяхте ли колко артистично падна, само изчака да влезе в наказателното. Съдията подпря Юнайтед доста и с трите жълти картона за Ливърпул *thumb_down*

nom3rcy
21.03.2010 16:30

Айде стига спорете и вие имало ли е или е нямало! Всичко вече е минало и да спорите и да не спорите ... все едно на вашият отбор не са му давали спорни дузпи?!

Patilanec
21.03.2010 16:29

Ми то коментатора им казва,че дузпа може да се даде и където свършва нарушението , а лапетата лаят ли си лаят ,че Юнайтед пак са подпирани! Върви им обяснявай на такива келеши ,че черното не е бяло..

Wayne_10
21.03.2010 16:29

А Торес като изора нивата къде му беше жълтия картон а? *thumb_up*

arsenov
21.03.2010 16:29

Madoto_1 е тотален пример за 95% от "феновете" тук не иска отбора на които уж са "фен" да печели титли а гледа отборите които мрази да не печелят *thumb_down* просто "фенове".....

darkstar15
21.03.2010 16:29

Естествено че съдиите са виновни тук нямаше дуспа но както ида е ! *angry*

nom3rcy
21.03.2010 16:28

ShefkaTa Ти защитаваш ли го ? Кажи ми, ако играят Челси и Ливърпул няма ли да искаш Ливърпул да бият ? Или ще искаш Челси например да бият, защото Пул са ти омразни *lol*

Samoletski
21.03.2010 16:28

А дузпата беше доста спорна. Първо, че дали има фал е спорно, тей като и Валенсия с ръката си буташе Масчерано, а и още извън наказателното поле Масчерано го пусна и той направи 2-3 кълбета, няколко цигански колелета и падна. *sick*

ShefkaTa
21.03.2010 16:27

Madoto_1 Всеки си има право на избор, не е нужно да им даваш обяснение *smile* Колкото до дуспата, всичките тъпанарчета само чакате да стане нещо и да почнете да говорите дали с повод дали без повод, коментатора изрично каза, че в правилника от тази година пише, че ако нарушението е продължило, няма значение къде е започнало *wink* така че духайте, на някой отбори им дават дуспа извън наказателно, на нас не ни дават дуспи понякога, но никой не казва гък, но когато имаме дуспа веднага се почва, че е нямало дуспа, един път си кажете чесно е пуснете си диема и слушаите коментарите малко смешници

Samoletski
21.03.2010 16:25

Хаха както е казъл народът "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле" или нещо такова беше. Момчето предпочита най-умразия му отбор да падне, а любимия му отбор да не стане шампион. Тъпа логика, но негово си решение. *sick*

Arsenalsk1
21.03.2010 16:25

Съдията е играл единица 100 % .Е така явно да се подпира....,нямам думи.В края на полувремето пак даде им пряк свободен на юнайтед,след като пусна авантаж и като не можаха да вкарат тогава свирна фаул.А нарушение си имаше и беше за жълт картон ама....

nom3rcy
21.03.2010 16:24

Madoto_1 написа:

Знам, че е глупаво да искам Юнайтед да бият след като съм фен на Арсенал, но просто мразя Ливърпуул страшно много


Ти малоумен ли си бе?! Защо мразиш Ливърпул повече от колкото обичаш Арсенал?! Виж се колко си тъп само! Ти не гледаш твоят отбор да върви напред, а гледаш противниковия отбор да върви назад.... БЕЗ коментар! Дано направят в наи-лошия случай един равен или Ливърпул да ги отупат както миналата година *smile* Само Арсенал! *thumb_up*

Wayne_10
21.03.2010 16:24

Аре уе боклуци,млъкнете! Съдията,съдята...дузпа имаше ли?имаше! А ваща дузща срещу Лил?К'во казахте тогава мишки,нещастници! *lol*

JuLiEn90
21.03.2010 16:24

пак съдиите ви виновни дузпа имаше *stop*

Madoto_1
21.03.2010 16:15

Знам, че е глупаво да искам Юнайтед да бият след като съм фен на Арсенал, но просто мразя Ливърпуул страшно много*smile*

Dragon36
21.03.2010 16:05

Мангалчестър винаги са били отборът на съдиите *angry*

Arsenalsk1
21.03.2010 16:03

До кога съдиите ще ги бутат тези от юнайтед бе ? А ти Madoto_1 защо искаш юнайтед да бият ако си от Арсенал ? Да бият за да ни минат по точки ли бе ?

Dragon36
21.03.2010 16:01

Пич,ако си за Арсенал е по-добре Ливърпул да спечеляат!!!GO GO GUNNERS *stop*

Madoto_1
21.03.2010 15:59

arsenov както и коментатора(по Диема) каза, вече съдиите избират дали да свирят нарушението на мястото където е започнало или където е завършило!!!Много се надявам Юнайтед да победят, защото Ливърпуул са най-противния отбор на света *smile*!!! САМО АРСЕНАЛ *party*

arsenov
21.03.2010 15:53

peshotar абе квалитет ако нарушението почва извън наказателното което значи че е фаул не се свири там където пада играча! елементарно е но пък е и сложно за пристрастни деца! *lol*

minimalist
21.03.2010 15:53

прос ти бе ! ако не са реферите... не ми се мисли

AiVaRlL
21.03.2010 15:52

Winner как може такива неща берба търка пейката НЕ Пейката търка Бербо

peshotar
21.03.2010 15:48

вие сте най-простите хора просто!Как това може да НЕ Е ДУЗПА???Толкова чиста дузпа...просто нз *cigarette*

arsenov
21.03.2010 15:47

refers united просто...... ахахахах *lol* бееееете с тая пумия англииска е

minimalist
21.03.2010 15:46

съдията пак си показа пристрастията! нямам думи!! най подпирания отбор от съдийте в цял свят

la4o71
21.03.2010 15:45

ся кажете ,че пак няма дузпа *cigarette*

MeToDueB
21.03.2010 15:45

хванах кинти от над 0,5 гола за Ливърпул първо полувреме .. ма другия залог е Х,2 Първо .. тоя Масчерано е ебати тъпака .. за какво спря Валенсия така, като дори и децата знаят, че Валенсия няма хубав удар и ще я прати над стадиона .. в такъв случай не беше толкова опасно .. пууу идиоти *joking*

MeToDueB
21.03.2010 15:37

охахааа заложих хубави кинти бравооо хахаха

gazlata
21.03.2010 15:34

Абе Димитър Бербатов го пазят за Байерн Мюнхен в Шампионската лига....... *stop* *joking* *cigarette*

Anaxagoras
21.03.2010 15:32

Да си призная разочарован съм. След като игра толкова силно пак резерва. Не разбирам.

MeToDueB
21.03.2010 15:27

да но не е логично след, като е направил страхотен мач преди това .. просто който и треньор да е .. след като играчът му се е представил на ниво в предния мач е длъжен да го пусне .. това е голяма грешка на Сър .. и пак ще съжелява .. сигурен съм. Дано Ливърпул ги унищожи, въпреки че ги мразя .. но Торес си е Торес .. него и неутралните го обичат .. а дано се задави да си глътне дъвката сър .. излага се честно

WhitePowers
21.03.2010 15:24

Алоо Юнаитед не е Бербатов това че играе там не значи че секи мач трябва да е титуляр така е преценил Фърги така е направил

MeToDueB
21.03.2010 15:22

тоя Сър Алекс е станал по-страхлив от мишка .. вярно, че Бербатов не е дефанзивен, като Парк Марк и разните други там .. ама може ли, след такъв мач като миналия да го остави на пейката .. това е нелогично .. не Бербатов, дори който и да е футболист .. след добър мач .. да го оставиш на пейката е прото .. недопустимо, определено на Сър му влиаят и други фактори .. помощник треньори, други хора от ръководството и т.н .. еми проклиням ги тогава .. заложих за Ливърпул да вкарат гол първото и да бият първото .. пък оттам нататък ще видим .. Торес ще ги направи сами да си говорят .. нищо, че и Ливърпул са злетаци ..

MeToDueB
21.03.2010 15:20

тоя Фърюсън от най-големия треньор се е превърнал в най-големия глупак .. буквално. Как може след като играч ти е направил гол, асистенция .. и то каква .. и след това да го оставиш на пейката .. това си е живо престъпление, щом е така .. залагам всичко за Ливърпул ..

peshotar
21.03.2010 15:19

Човека се беше опитал да напише че има правописна грешка..

koc3to0
21.03.2010 15:13

frangi недей се прави на интересен смешко

Joro1914
21.03.2010 15:12

ще пише нова статия докато реши чичо сашо да го пусне *lol*

Fangi
21.03.2010 15:11

А ще ми кажете ли кой е тоя Валнсия ?

hardc0re__
21.03.2010 15:10

че къде другаде да е *erm* тои винаги си е там *lol*