Сини фенове псуват Вили Вуцов след гола на Йовов

13:01
Сини фенове псуват Вили Вуцов след гола на Йовов
Треньорът на Славия Вили Вуцов беше наказан за вчерашният мач на своите срещу шампиона Левски и даваше указания от трибуните.

Първо Вуцов младши се подготвяше психически за мача със "сините" с половинчасов престой в клубния автобус. Той изгледа сравнително спокоен първото полувреме, като бе седнал и само на моменти се нервираше на някои съдийски отсъждания, пише "7 дни спорт".


Напрежението обаче обзе треньора на "белите" в началото на втората част. Вуцов се изправи и даваше непрестанни указания на своя щаб по телефона на висок глас. Пусни този, извади онзи – Вили се опита да обърне мача, ама не стана. След това треньорът на Славия зае своето място в журналистическата ложа до футболистите на Левски, които не играха.

Феновете на "сините" започнаха да псуват Вили, след като резултатът стана 2:0. Той обаче не се поддаде на провокациите и запази спокойствие. При 3:0 Вуцов отново седна и изгледа умислен последните 20 мин на мача. Треньорът на "белите" се кротна, тъй като нямаше и какво да направи повече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация