Гаврата с Юве продължава - Гласят интерист за нов треньор за \"бианконерите\"

12:13
Гаврата с Юве продължава - Гласят интерист за нов треньор за \"бианконерите\"
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини, който стана служебен шампион с Интер през сезон 2005-2006, може да поеме закъсалия италиански колос Ювентус през лятото, твърди "Мирър".

Наставникът на "гражданите" изгледа позорната загуба на "бианконерите" от Фулъм в Лига Европа през седмицата. Манчини е бил на "Крейвън Котидж", за да наблюдава Фулъм – съперник на неговия Сити в поредния кръг от Висшата лига.

Бившият треньор на "нерадзурите" обаче се видял за кратко със спортния директор на Ювентус Роберто Бетега. "Мирър" подозира, че двамата са обсъждали възможността специалиста да започне работа при "бианконерите".

"За Роберто ще е трудно да откаже на Ювентус. Да водиш този отбор е изключително престижно, това е върхът в Италия – все едно да си начело на Манчестър Юнайтед в Англия, или на Реал Мадрид в Испания", съобщава близък до Манчини източник.

Бъдещето на Роберто в Сити не е сигурно. Той започна добре и спечели няколко победи, но последвалите колебания в изявите на тима може да костват поста на италианеца в края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juventino21
21.03.2010 19:36

хаха Бетега говорил с Манчини... Бетега, Блан и другите мизерници ще се махнат лятото, а той треньор търси :Х и то какъв е намерил, не е само това, че е бивш на Принтер, ами и е по - зле от настоящия :Х Треньор на Юве трябва да стане Лоран Блан от Бордо *smile*

Tyrion
21.03.2010 14:26

гошето, каквото става, на него да седнеш

Tyrion
21.03.2010 13:00

Италия е в това лошо положение в ранглистата заради Калчополи, който беше изобретен от Интер- така че няма нужда да си загърбваме омразата - пожелавам ви много контузии и все така от седем мача , шест без победа в серия а *beer*

Kura_na_qnko
21.03.2010 12:48

ТОВА НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА ЮВЕ! Имат атакуващи играчи,а Манчини е треньор с дефанзивен стил.Като се има предвид лошото положение на Италия в ранклистата загърбвам омразата за малко и пожелавам всичко добро на италианските отбори!

go6etoo2
21.03.2010 12:35

според мен Капело е по-добър треньор но и Манчини става. Дзакерони не е толкова лош треньор не обвинявам него за провалите , а Футблистите като мело зебина гросо ...

Juventus_tifoz
21.03.2010 12:27

Лично мен не ме интересува треньора кой отбор е водил преди, а когато поеме Юве всичко да върви както трябва. Според мен трябва да сменят тъпото ръководство и да дойде някой добър треньор.