\"Собствениците само гледат, но не пипат!\"

17:03
\"Собствениците само гледат, но не пипат!\"
Мениджърът на Уест Хям Джанфранко Дзола категорично отрече информациите, че съсобствениците на клуба се намесват в работата му.

Бившите съсобственици на Бирмингам Дейвид Голд и Дейвид Съливан спасиха "чуковете" от финансовата криза, когато купиха отбора през януари.

Дзола призна, че двамата редовно присъстват на тренировките и мачовете на тима, но въпреки това не оказват натиск върху него за това кой да играе по време на мачовете.

"Те искат да знаят какво става с клуба, обичат да им обяснявам какво се опитваме да правим. Това ми допада. Говори добре за тях. Единият от собствениците дойде да види подготовката ни преди мач. В това няма нищо лошо. Обичам когато идват и ни гледат, защото така имат възможност да видят как се представяме", каза италианската легенда.

Дзола обсъди и бъдещето на тима до края на сезона, след като неговият Уест Хям е само на три точки над зоната на изпадащите, а предстои и мач с Арсенал в събота.

"Не прекарвам много време в това да се чудя какво ще е моето бъдеще. Бъдещето ми зависи от това как ще се представя. Ще дам всичко от себе си, макар ситуацията в тима да не най-добрата възможна и нещата да не вървят точно както ние искаме. Но това не ме спира да работя усърдно и да съм честен пред хората, които са ми шефове", завърши мениджърът на тима от Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация