Пропада трансферът на Роби Кийн в Селтик

16:42
Пропада трансферът на Роби Кийн в Селтик
Мениджърът на Селтик Тони Моубрей призова феновете на отбора да се наслаждават на играта на Роби Кийн до края на сезона, тъй като клубът няма как да си позволи да закупи ирландския национал през лятото.

Ирландецът вкара осем гола в осем мача, а пресата на Острова обяви, че от Селтик имат намерение да закупят играча, който играе в тима под наем от Тотнъм до лятото.

Хари Реднап обаче заяви твърдо, че Кийн не се продава, а Моубрей призна днес:

"Футболът малко или повече се основава на финансите тези дни, а Роби Кийн е далеч от нашите финансови възможности. Виждам, че Роби се наслаждава на футбола, а феновете на Селтик са щастливи от това, което той дава на тима. Кийн най-вероятно ще се върне в Тотнъм в края на сезона, така че нека всички се наслаждаваме на времето му при нас. Той струваше на Спърс 12 милиона паунда. Не смятам, че нашия борд ще може да плати такава сума. Хари има доста добри нападатели, а Роби е при нас, защото трябва да се бори за място с нападатели като Дефоу, Крауч и Павлюченко. Кога обаче, шотландски клуб плати за последно 12 милиона паунда за играч? Тори Андре Фло ли беше? Тези дни са вече минало в шотландския футбол."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация