Радост за ЦСКА, девет от Литекс се провалиха в Монтана

16:49
Радост за ЦСКА, девет от Литекс се провалиха в Монтана
Монтана и Литекс завършиха наравно 0:0 в среща от 19-я кръг на А група. Ловчанлии, които задължително трябваше да спечелят трите точки, останаха с човек по-малко в самия край на първото полувреме и това до голяма степен пропиля шансовете им за успех в тази среща.

Преди почивката гостите от Литекс имаха инициативата и на няколко пъти момчетата на Ангел Червенков осъществиха добри нападения по посока на вратата на Иванов.

Всичко се обърна с главата надолу за лидера в А група в 42-а минута. Луис Едуардо от домакините излезе зад защитата на гостите, до него бягаха двама защитници на Литекс, но вратарят Родриго Галато излизе безумно пред пеналта си, фаулира Едуардо и бе изгонен.

Въпреки че бяха с човек по-малко, ловчанлии пробваха да стигнат до попадение на контраатака през втората част, като особено активен бе Ивелин Попов, който на няколко пъти развинти отбраната на Монтана, но нямаше шанс пред гола.

В 75-а минута положението на гостите стана много сложно, когато Сандриньо получи втори жълт картон за глупав фаул.

В последните минути домакините малко по-смело погледнаха към вратата на Литекс и в 90-а минута Чипилов имаше добра възможност да отбележи, но топката премина встрани от вратата.

Така Литекс изпусна две точки в борбата си за титлата и при победа на ЦСКА утре, "червените" ще се приближат само на точка от ловчанлии.

Ето и съставите на двата тима:

Монтана: Хр.Иванов, Личков, Жеков, Хикмет, Димитров, Трифонов, Мичев, Илиев, Луис Едуардо, В.Иванов, Чипилов

Литекс:
Галато, Барт, Занев, Пл. Николов, Г.Миланов, Янев, Сандриньо, Дока, Бодуров,Ив. Попов, Нифлор

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
20.03.2010 17:15

Абе, тези ли оранжеви минзухарчета ни бяха най-сериозния конкурент за шампионската титла...?! "ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ" !!! CSKA FOREWER!!! *lol*

bisir
20.03.2010 17:06

локо Сф шампион *lol* *lol* *smile* *joking*

lozan_kr
20.03.2010 17:01

червени шампиони!!! *party* *thumb_up* *beer* *lol*