Муши става \"моряк\" от лятото

10:15
Муши става \"моряк\" от лятото
Амбициозният отбор на Черно море е на път да вземе нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа през лятото, научи "Меридиан мач".

Както е известно, той е в немилост при новия треньор Йоан Андоне и от началото на пролетта има едва един мач за тима. Преди това пък Муши игра под наем в лидера Литекс.

"Моряците" спешно се нуждаят от нападател, тъй като именно атаката на отбора е може би най-слабото им звено. В момента старши треньорът на варненци Велизар Попов разчита в нападение едва на трима човека – Мирослав Манолов, Герасим Заков и Георги Божилов, които са минали в различни периоди през ЦСКА.

Иначе в момента в Черно море освен гореспоменатите играчи има още седем човека, които са носили "червения екип". Това са Станислав Стоянов, Георги Илиев, Милен Петков, Даниел Георгиев, Илко Пиргов, Ели Маркес и Йордан Юруков.

За последно се говореше, че интерес към Муши има от страна на руския Спартак Налчик, но заради неразбирателство около личните условия до трансфер на играча не се стигна. Не е изключено ЦСКА да използва Саидходжа като разменна монета за някои от футболистите на Черно море, към които има интерес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация