Андоне си харесал двама \"заралии\" и един \"моряк\"

08:20
Андоне си харесал двама \"заралии\" и един \"моряк\"
Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне ще се опита да привлече през лятото двама от най-добрите футболисти на Берое Искрен Писаров и Иво Иванов, пише "7 дни спорт".

В сметките на наставника влиза и защитника на Черно море Танко Дяков. Румънският специалист заяви на брифинга си преди мача с Локомотив Мездра, че селекцията след края на сезона ще бъде ориентирана основно към играчи от нашето първенство. При евентуално спечелване на титлата, Андоне е готов със списъка с желани от него нови попълнения, а въпросните трима футболисти са вътре.

Писаров е впечатлил легендата на Динамо Букурещ по време на мача между заралии и ЦСКА в Стара Загора (0:0). 24-годишният халф е сред основните състезатели на зелено-белите, заедно с другата цел на Андоне – Иво Иванов. Централният защитник беше в плановете и на Любо Пенев преди време, но тогава отказа да премине на "Армията". Евентуално участие в Шампионската лига обаче със сигурност ще го накара да се замисли за трансфер при "армейците".

Основен проблем пред „червените” е отслабената защита след продажбата на Иван Иванов. Заради това желан е и друг бранител – Танко Дяков от Черно море. Физиката и качествата на футболиста са впечатлили Андоне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация