Мечо сака да бяга в ЦСКА или Литекс?

08:12
Мечо сака да бяга в ЦСКА или Литекс?
Задълбочаващият се конфликт между спортно-техическото ръководство на Левски и Димитър Телкийски може да тръгне в неочаквана посока.

Щабът на "сините" подозира Мечо в бойкот и заради това той бе изваден от групата за мача със Славия. Мениджърът Георги Иванов – Гонзо е бесен на играча, след като е научил, че той опитва да си уреди договор с клуба, който може без проблем да го прати в ЦСКА или Литекс, пише "Меридиан мач".

Настоящият контракт на халфа изтича в края на сезона и за да преподпише той е поискал в новото споразумение да има клауза, според която може да напусне по всяко време без пари, ако получи предложение от друг български отбор за по-висока заплата. Това накарало ръководството да заподозре, че футболистът иска да бяга в ЦСКА или Литекс, тъй като само те могат да му предложат повече пари и задоволяват шампионските му амбиции.

В сегашния договор на Телкийски има същата клауза, но тя е само ако чуждестранен клуб му предложи по-добри условия. На този етап изглежда почти сигурно, че Телкийски ще напусне Левски през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

telkisky
20.03.2010 13:24

в цска си падат по руманските цигани *lol*

KILLna7
20.03.2010 10:27

А значи "сака" ... Ой село компютър невидело. *joking*

Futbulfen
20.03.2010 10:10

Като няма информация..ще четеме ето такива абсурди