Трима от Юнайтед готови за Ливърпул

19:55
Трима от Юнайтед готови за Ливърпул
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще може да използва Райън Гигс, Рафаел да Силва и Джонатан Евънс в неделното дерби с Ливърпул.

Триото, което бе в лазарета на тима, ще бъде налице за важния мач в неделя. Оуен Харгвийвс пък се появи в игра за резервите на английския шампион снощи.

Ливърпул ще разчита най-вече на своите две звезди Фернандо Торес и Стивън Джерард при гостуването на "Олд Трафорд". Аржентинският полузащитник на мърсисайдци Хавиер Масчерано заяви за сайта на тима:

"Всеки знае какво може да ни донесе партньорството между Торес и Джерард, така че ние очакваме с нетърпение този важен мач."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.03.2010 22:16

tamate_unufreev не мога да разбера къв ти е проблема с САФ и гигс ? Гигс и Бербатов нали осъзнаваш, че не играят на една позиция, за да дрънкаш глупости, Гигс трябвало да окачи бутонките ми, ако не беше гигс в началото на сезона щяхме да загубим не един мач. Какво общо има Бербатов в случая той нека си играе момчето

kopele_
19.03.2010 21:55

хах готови,готови .. е колко да са готови ?!? *lol*

peshotar
19.03.2010 21:21

хах е кво като се е възстановил Рафаел,то по-добре без него.За Джони Еванс и Гигс добре..

tamate_unufreev
19.03.2010 20:42

Ей,тоя дядка бе . Как го мразя не е истина.бе виж какво прави нашето момче бе САФ-чо . Асистира,вържи противниците,вкарва голове,плеймейкър,нападател той сиг иска сам да играе Бербатов . Всеки отбор би мечтал за такъв като Бербатов .Гигс за какво му е Гигс , евала шапка му сваля на него Но.би трябвало всеки да знае кога да се откаже . ако бях на негово място щях да се откажа преди 2 години когато Зеха ШЛ. Давай Митко Ти си нашето момче *beer*

bagi
19.03.2010 20:38

Glory glory man. united as the reads go marching on on on!!! *party*