Трансферен удар за ЦСКА, \"армейците\" взеха български защитник от школата на Кьолн

18:36
Трансферен удар за ЦСКА, \"армейците\" взеха български защитник от школата на Кьолн
Защитник, израснал в школата на германския Кьолн, подписа договор с ЦСКА днес. Това е 21-годишният Георги Пандуров, който вече тренира с "червените", съобщава "24 часа".

Семейството на Пандуров живее в Германия, където той е роден. Рита за различните юношески формации на "козлите" и за други отбори от региона. Желанието му обаче е да играе в България.

Освен като централен или десен бранител високият 185 сантиметра младок се справя добре и в ролята на дефанзивен полузащитник.

Миналото лято Пандуров започна подготовка с дублиращия отбор на Левски, но напусна "Герена". По-късно не се осъществи и трансфер на обещаващия защитник в Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

delpiero_fan
20.03.2010 01:28

Всички много бързате да критикувате,А даже незнаете кой е,как изглежда..има ли хляб в него.. Веднага табелката Боклук,Не става... и 1 голяма точка.
Нека му се даде шанс...най-малкото това аслужава,пък от него зависи да покаже качества и късмета да получи шанс за изява!
Път на Младите ...
ПС. Браян , жив и здрав ти желаем от Пловдив

MB_KrisS
19.03.2010 20:54

Хахаха, той ако беше голям талант нямаше да се върне в България. Той явно дори не е тренирал с мъжете на Кьолн, а е играл в "отборчета" от региона, чиито имена не се споменават понеже никой не ги знае. Сигурно е играл в 10-та немска дивизия за Ураган Вундерщатевайн и ЦСКА Браунхайзвил. *lol* *lol*