Бегиристайн сигурен в продължаването на Барса

17:22
Бегиристайн сигурен в продължаването на Барса
След като жребият в Нион противопостави Барселона и Арсенал на четвъртфиналите в Шампионската лига, спортният директор на каталунците Чики Бегиристайн зави, че е сигурен в продължаването на на неговия тим на полуфиналите.

"Това са два тима, които обичат да задържат топката и това е, което феновете искат да виждат. Спектакълът е гарантиран и ние ще разберем дали сме по-силни от тях. Освен това, добрите новини са, че играем втория мач у дома", заяви Бегиристайн.

Сблъсъкът между двата отбора ще е специален за Тиери Анри и Сеск Фабрегас, които се изправят срещу бившите си отбори.

"Ще има много емоции, защото Сеск ще се завърне на "Камп Ноу", а Анри ще се изправи срещу бившия си тим. Надявам се, че завръщането на Анри ще е по-успешно от това на Сеск", продължи той.

Бегиристайн предупреди играчите на Барселона да не мислят за евентуалния бъдещ сблъсък с Интер на полуфиналите.

"Вярно е, че ако продължим напред ще срещнем Интер, срещу когото имаме добър баланс, но преди това имаме да свършим доста работа", завърши спортният директор на настоящия европейски клубен шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.03.2010 20:40

Вярно е, че се предполага, че ЦСКА са аутсайдер и че Интер са спечелили от тотото, дори и аз го смятам, но все и срещу севиля си мислеха много хора така пък какво стана, освен че хванах от еурофутбол, но пък по добре за ЦСка да ги смятат за аутсайдер, но все пак аз не виждам някъде в статията да отписват на 100% Арсенал или се бъркам?

lubo_krika
19.03.2010 20:03

Съгласен съм с juventino.И защо подценявате Арсенал.Аз също искам да ги бием,ама нека не слагаме тигана преди да сме хванали рибата.А и те нали руснаците не са отбор,защо ли пък да не ги отпишем...?

telkisky
19.03.2010 19:45

фен4ета на арсенал и юве(4-1 в4ера *lol* )не мисля 4е трябва да коментират барса а да си гледад в собствения двор!

mencho
19.03.2010 18:51

Мача с Арсенал Не е Почнал още за да говори за Интер .... Много е сигорен в победата .... Аз мисля че Арсенал може да ги спре и ще ги спре и накрая Венгер ще се смее най-добре .... ! Само Арсенал... *beer* *thumb_up*

juventino21
19.03.2010 18:27

Ще срещнат Интер ?! ЦСКА Москва не е ли отбор за тях ? Кой реше, че Интер ще стигне до този полуфинал :? При наличието на Милош Красич и Несид в никакъв случай не бих ги отписал *stop*