Венгер: Не сме фаворити срещу Барса

16:41
Венгер: Не сме фаворити срещу Барса
Френският мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че според него "артилеристите" не са фаворита в битката от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу настоящия носител на трофея Барселона.

"Смятам, че ние няма как да сме фаворитите в този двубой, така че за мен нещата са 50/50. Така трябва да гледаме на нещата. Когато достигнеш четвъртфинал в този турнир, ти трябва да играеш с добри отбори, а Барселона определено е такъв тим. Разбира се, те са добър отбор, ние обаче - също. Ще бъде интересен, вълнуващ мач. Ние обаче трябва да направим така, че да си повярваме и да сме напълно концентрирани. Човек трябва да уважава това, което Барселона са направили в този турнир, но все пак най-важното нещо е какво ще направиш Ти в утрешния ден. Понякога, ако разполагаш с най-доброто, имаш сериозен шанс. Ако се представим както можем, ние имаше сериозни шансове да отстраним Барселона", каза наставникът на "топчиите".

Венгер коментира и завръщането в Северен Лондон на легендата Тиенри Анри, но с екипа на Барса.

"Ние се чуваме постоянно. Аз обаче искам хората да видят хубави мачове и в крайна сметка ние да сме крайният победител. Най-доброто нещо е да сме фокусирани върху нашата си игра, а не чак толкова върху съперника. В днешно време хората не се фокусират толкова върху футбола. Когато се игра мача Челси - Манчестър Сити, хората се фокусираха повече върху ръкостискането между Тери и Бридж, отколкото върху играта. Аз пък исках просто да погледам един хубав мач", заяви Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
20.03.2010 18:07

Като сте 10 годишни слепи малоумници няма как да разберете че арсенал нямат шанс срещу барса. Арсенал да бие барса ? Ха ха ахах голям виц

arsen
19.03.2010 22:32

A аз пък видях барса срещу Рубин на КампНоу.Смях в руски стил

Smurfyy
19.03.2010 18:54

хаха Барса ще отпадне Арсенал ще продалщи добре че биха Барца Щутгарт 4-0 и се надъхвате тука че са фаворитите ама не гледате Арсенал кво праи срещу Порто нали..

Fabregas_boy
19.03.2010 18:29

Ще се получат луди мачове *beer* А Анри-добре дошъл у дома *thumb_up*

sasedq
19.03.2010 18:27

Просто продалжението на барселона е извън от самнение. Няма как арсенал да бият барса. Видяхме ги срещу челси и юнайтед.

rockamring
19.03.2010 16:54

очаквах финала да е между тези 2 отбора,който и да отпадне ще е голяма загуба *sad*

brisi
19.03.2010 16:48

Браво ве,Венгерски.....точно така трябва да се мисли ся,ако можеш и на играчите да го втълпиш ще е супер просто.Колкото до Анри съм сигурен,че го посрещнат с аплодисменти на "Емирейтс" *wink*