Тежък удар за нападението на Тотнъм

16:26
Тежък удар за нападението на Тотнъм
Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу ще е извън игра в следващите няколко седмици заради контузия в подколянното сухожилие.

Дефоу, който е голмайстор на отбора с 23 гола във всички състезания през сезона, се присъедини към списъка с контузени играчи на "Уайт Харт Лейн", който вече включва Том Хъдълстоун, Дейвид Бентли, Аарън Ленън, Ледли Кинг и Джонатан Уудгейт.

Английският нападател помогна на "шпорите" да стигнат до четвъртото място във Висшата лига и със сигурност ще липсва за гостуването на Тотнъм на Сток Сити, което се явява изключително важно предвид ожесточената борба за последната квота, даваща право на квалификации за Шампионската лига.

След като капитанът на тима Роби Кийн е под наем в Селтик, а Дефоу е контузен, на разположение на Хари Реднап за мача на "Британия Стейдиъм" остават Питър Крауч, Ейдур Гудьонсен и Роман Павлюченко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.03.2010 17:43

Ем не смятам, че ще е чак такъв проблем, наистина Дефо направи страхотен сезон, но Павличенко в момента е в по-добра форма , така че смятам, че ще се справят, тъкмо и Крауч ще може да се изяви, защото е изключително класен играч и това се вижда винаги като играе *smile* успех занапред