Сър Алекс: Имаме шанс да отстраним Байерн

15:54
Сър Алекс: Имаме шанс да отстраним Байерн
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че неговият отбор има добър шанс да продължи на полуфиналите в Шампионската лига като отстрани германския колос Байерн Мюнхен.

Шотландецът, чийто тим гостува в първия мач на "Алианц Арена" в Мюнхен, добави обаче, че никога не бива да бъде подценяван баварския гранд.

Байерн бяха съперник на Юнайтед в легендарния финал на Шампионската лига на "Ноу Камп" през 1999 година, когато "червените дяволи" спечелиха по драматичен начин с 2:1 и направиха требъл. Това обаче е единственият триумф на Юнайтед в седемте мача с Байерн Мюнхен в Европа. Четири от срещите са завършили наравно, а английският шампион има и две загуби.

"Историята на нашите сблъсъци с Байерн Мюнхен подсказва, че това ще бъде много труден двубой за нас. И на двата мача атмосферата ще бъда фантастична. Те имат прекрасен стадион и добър терен, а освен това се изправяме срещу доста опитен тим", каза мениджърът на Юнайтед.

Фъргюсън добави, че се надява на празен лазарет по време на двата мача с германците. Той завърши с думите:

"Аз се надявам да разполагаме с всички играчи, а ако това се случи, тогава имаме добър шанс да продължим напред."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
21.03.2010 13:39

финала си е пак като миналата година , и ако барса нямат некаф уникален малшанс барса ще поставят рекорд

ShefkaTa
19.03.2010 17:51

botevpldfan не виждам тук някой да е отписал Байерн освен shizofrenik, така че смятам, че е излишно да дрънкаш. Байерн си е Байерн, в каквата и форма да са, никога не могат да бъдат подценявани, а и винаги са били кофти съперник за МЮ, имаме мн трудна програма във ВШ, така че няма да пръщим от сили срещу немците, все пак смятам, че можем да постигнем победа, мисля че ВШ ще е по-трудно имайки предвид, че Челси не играят вече в ШЛ.

krasenco
19.03.2010 17:49

Еми то дали сега или на полуфинал все трябваше да се падне някой по-добър отбор.Все пак това не е груповата фаза,че да има слаби отбори.Все пак си мисля обаче,че впредвид играта на Юнайтед,които си вдигнаха формата за най-важните мачове за сезона,те са фаворити.Не се и съмнявайте,че докрая на сезона,тази форма няма да падне.Но все пак в тези мачове всичко е възможно на теория.Един случаен гол може да обърне мача.

botevpldfan
19.03.2010 17:37

Искам да се обърна към всички фенчета на Ман Ю ...Моля ви не се превъзбуждайте ,до финала има много време.Пък и какво отписвате Байерн-с удоволствие ще се наслаждавам как Рибери , Робен и компания ще ви накарат да си барате ушите *lol*

manunited666
19.03.2010 17:34

Никаква идея си нямам какво ще става.Не бива да забравяте , че немеца нее мъртав докато главата му не е на два метра от тялото.Пък и понякога само името играе важна роля.Тва е футбол и може да става всичко.Едвали някои е мислел , че Юнайтед може да смаже Милан със 7-2 но ето.Но всичко е 50-50 в тоя зблъсак.Все пак ако Юнайтед са във форма имат големи шансове да продължат.Но не забравяйте , че това са немци а Рибери и Робен нещо много силно играят.

cris7ronaldooo
19.03.2010 17:19

Стига статистики стига мислене стига чудене миналото си е минало то за това се казва минало сега се гледа как играят отборите сега кой преди кой отстранявал ние имаме много добър отобр (ман юнайтед) имаме всички възможности да продължим но пък във съпреника ако играят Робен и Рибери както и много други никога не се знае нека дойде мача пък дано Юнайтед се класира *smile*

arsenov
19.03.2010 17:02

ето первите 2 коментара са точни и на място и веднага след тях се появяват поредните шибани ТВ зрители да кажат кои кво има и няма..... *thumb_down* манталитета на бг пада все на доло и на доло

emozionalniq
19.03.2010 16:44

Байерн е отстранявал Юнайтед 1 път, а пък Юнайтед имат спечелен финал срещу тях, което е много повече, а равенствата са в груповата фаза

shizofrenik
19.03.2010 16:24

Байерн нямат никакъв шанс срещу МЮ.На финала ще са интер-МЮ

DuFkaTa
19.03.2010 16:13

Ако успеем да победим и Байерн, това ще бъде нашата година. И Милан не ги бяхме отстранявали преди, но тази година го сторихме. Аз лично вярвам че имаме добри шансове отново да сме на финал, но нищо не се знае, има мн за доказване. Слаби съперници вече няма!