Локо Пловдив се измъкна от зоната на изпадащите след победа над Берое

15:49
Локо Пловдив се измъкна от зоната на изпадащите след победа над Берое
Отборът на Берое загуби от Локомотив Пловдив с 0:1 в първи мач от 19-я кръг на "А" футболната ни група.

През първите 10 минути на мача играта се водеше изцяло в средата на терена, като нито един от двата отбора не показа превъзходство над съперника си. Първата голова опасност в двубоя създадоха домакините в 18-а минута, като след добра атака Искрен Писаров получи центриране в наказателното поле, но ударът му с глава не бе проблем за стража на Локомотив. Пет минути по-късно добра възможност се откри пред нападателя на гостите Здравко Лазаров, но топката му бе отнета при навлизане в наказателното поле на Берое. В 31-а минута Илиев от гостите можеше да открие резултата, но не успя да отиграе добре с глава хубаво центриране от пряк свободен удар. Милен Танев пък получи позиция за изстрел извън наказателното поле на гостите в 40-а минута, но изстрелът на играча на Берое беше крайно неточен. В 42-а минута обаче бранителят на домакините Станислав Бачев не успя да изчисти една топка, която попадна на оставения непокрит Йордан Тодоров и бившият състезател на ЦСКА откри резултата в полза на Локо Пловдив.

В началото на второто полувреме домакините опитаха да упражнят натиск, но въпреки създаването на няколко добри ситуации не успаха да застрашат вратата на пловдивчани. За сметка на това след изпълнение на ъглов удар от Доксов, Илиев се озова на чиста стрелкова позиция, но ударът му мина над вратата на Пейков. В следващите минути по-активно отново бяха гостите, като с пропуски се отличи нападателят Гара Дембеле. До края на мача домакините нападаха непрестанно, но отбранителната линия на "железничарите" не допусна пропуск и Локо Пловдив спечели мача.

След този двубой отборът на Берое запазва 10-а си позиция в класирането на "А" група, а Локо Пловдив се измъкна от зоната на изпадащите отбори и вече е на 13-о място с актив от 15 точки.

Стартови състави:

Берое: Пейков, Илиев, Иванов, Бачев, Атанасов, Костадинов, Писаров, Канев, Танев, Атанасов, Андонов

Локо Пловдив: Ставрев, Мечечиев, Бенджалюн, Котев, Йошев, Илиев,  Й.Тодоров, Дембеле, Том, Даксон, Лазаров

Берое - Локомотив Пловдив 0:1
0:1 - Тодоров, 42\'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

telkisky
20.03.2010 00:13

идеално малко вирнатите носове на заралии да паднат на земята *lol*

tamate_unufreev
19.03.2010 20:29

Така е Митрофан ..но нека ти обесня малко ти си помисли *smile*
Нов собственик ..Коко Динев .. отбор бих нарекал един от вечните средняци .. без победа сума ти мачове .. и ..Все пак Защо Коко Динев да копува отбор който ще изпадне няма смисъл.
Другото..Берое много "радостни мигове" им се натрупаха за 3 седмици .. крайно време беше да паднат ..мога да ти кажа до края на сезона всеки мач на Локото как ще свърши .. просто малко интуиция *beer*

mitrofan
19.03.2010 18:06

умряля работа Много мачове се продават в БЪЛГАРИЯ.
*erm*