Шоукрос: Пак ще правя такива шпагати

12:05
Шоукрос: Пак ще правя такива шпагати
Защитникът на Сток Сити Райън Шоукрос призна, че не е успял да говори с Аарън Рамзи след мача между Арсенал и Сток, в който бранителят счупи на две места крака на младия играч.

След изгонването за ужасяващия си шпагат в двубоя, игран на "Британия Стейдиъм", Шоукрос разкри, че е звънял и е оставял текстови съобщения на младия уелсец, но той не му е отговорил. Рамзи, за когото се смята, че ще отсъства шест месеца, изобщо не спомена Шоукрос при последното си изявление, в което благодари на медицинския и на феновете на отбора за подкрепата.

Въпреки това, 22-годишният Шоукрос каза, че е възстановен психически и може да се завърне в титулярния състав на Сток за мача срещу Тотнъм в събота, след като изтърпя наказание от три мача.

"Направих усилия, звънях му, оставях му текстови съобщения, но не получих никакъв отговор. Това, разбира се, си е негово решение. Не съм говорил с него. Аарън ще реши дали да ми прости, много емоции са намесени в момента и вероятно той иска да се концентрира върху възстановяването си, което е напълно нормално", каза бранителят.

Шоукрос е сигурен, че това неприятно събитие няма да се отрази на начина, по който играе.

"Изненадах се колко бързо се възстанових. Съвсем скоро си казах, че ще си остана същия играч и отново ще правя шпагати. Това бешe инцидент, но това се случва във футбола. Нямам намерение да променям начина, по който играя", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
30.03.2010 16:23

Едва ли някой (освен феновете на Стоук) харесва играта на Стоук Сити. Некакви ръгбисти, хвърлят 40 метрови тъчове и за 2 сезона тотално се превърнаха в най-неприятния отбор. А не е като да няма и други отбори които практикуват тоя стил. Болтън и Блекбърн отдавна играят така със същия успех.Предполагам еквивалента на това да играеш с Миньор в Перник

Monty
20.03.2010 12:48

Чудесно! Да живее брадварска Британия! А който иска техничен и красив футбол - да потърси другаде! Или да гледа Арсенал, но рискува всеки мач да гледа трошене на крака!

Resorter
20.03.2010 01:18

Шоукрос касапина да не се изказва така *thumb_up*

Lollipopp
19.03.2010 23:04

това феновете на Арсенал нямат спирка *erm* Scunthorpe е прав *thumb_up*

Scunthorpe
19.03.2010 22:04

Хора всички знаем какъв е футбола на острова(по твърд и изпълнен с единоборства)такива шпагати и засичания има почти във всеки мач.Шоукрос не е виновен който не играе той няма контузий в този спорт.Сисе например за две години си счупи и двата крака като Рамзи,травми какво да се прави.Ама сега пак играе в Панатинайкос.Този спорт е контактен и винаги има риск от лоша травма.Успех му желая на Рамзи и да се вазтанови и върне формата след 6-7 месеца.

Dente00
19.03.2010 21:53

Аз пък го пожелавам това на тебе,защото си прекалено тъп явно и ограничен.... всеки мач има такива влизания просто така се получи за жалост!

dark_b
19.03.2010 21:18

Аз му пожелавам срещу Тотнам да получи същия удар "кокал в кокал" и да легне до Рамзи. *angry*

kobrata_kz
19.03.2010 18:50

artilerist4o: Смях смях смях топката не беше спорна Шоукрос я направи такава след ,,техничното,, си спиране ако беше я отиграл технично след това нямаше да е спорна а шоукрос нямаше да знае де се намира след технична игра. а после се засили така че ако не беше уцелил крака на Рамзи щеше да искара топката извън терена - ами то може и това да е искал да спре атаката на арсенал. Не казвам че е невинен ама не казвам че е виновен на 100 % и двамата си имат вина спорна топка си беше и не го е направил умишлено. То си пролича !!!

onzzy
19.03.2010 16:15

"топката не беше спорна Шоукрос я направи такава след ,,техничното,, си спиране " та последно спорна ли беше или не

artilerist4o
19.03.2010 14:54

onzzy ти явно не си гледал мача а и да си го гледал съм сигурен че не си гледал друг мач на Стоук С с участието на Шоукрос.Затова не пиши глупости топката не беше спорна Шоукрос я направи такава след ,,техничното,, си спиране а после се засили така че ако не беше уцелил крака на Рамзи щеше да искара топката извън терена.

onzzy
19.03.2010 14:04

и защо да не продължи да играе така - топката беше спорна и двамата посегнаха, удариха се "кокал в кокал" ,със същия успех можеше самия Шоукрос да е със счупен крак. А и ако не беше това счупване 99% съм сигурен че нямаше да има червен картон

arsenov
19.03.2010 13:38

че тои не му счупи крака със шпагат бе! или греша?

bgherz
19.03.2010 13:04

тоя чак се чудел,защо рамзи не му отговарял.връщал се възстановен,ми той много често му се налага да се връща след такива секири...треперете играчи,това да му е било последния път