Литекс и ЦСКА плащат срещу Локо София

11:09
Литекс и ЦСКА плащат срещу Локо София
Шефовете на Литекс и ЦСКА са решили да превърнат първенството в надбягване за два коня. "Меридиан Мач" съобщава, че за да спрат Локомотив София, първият и вторият в класирането ще финансират сериозно съперника на "червено-черните" Пирин Благоевград.

"Орлетата" играят изключително разкрепостено от началото на шампионата, въпреки че имат финансови проблеми. Благоевградчани в момента са в "златната среда" и за да им създадат допълнителен стимул, от ловчанлии и ЦСКА ще осигурят 40 бона отборна премия. Неофициалната практика предвижда в подобни случаи 50-60% от сумата да се разпределя между играчите, което означава, че титулярите ще получат по 1500 лв. отгоре за успех в "Надежда".

Евентуален "хикс" или загуба ще извадят "железничарите" от надпреварата за титлата. Тимът на Гигов в момента има 37 точки – с една по-малко от "червените" и с 4 от Литекс.

Именно с пари от трети отбор бяха стимулирани и играчите на Берое, които спряха ЦСКА във втория кръг от пролетта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Samoletski
19.03.2010 11:58

Това са някакви измислици. Но още помня сезон 2003-2004 когато Батков напълни джобовете на Черно море, Рилски спортист и други, които взеха точки от ЦСКА, а лефски взеха калъфките. Това им беше най-скъпото второ място. То и затова сега нямат пари, профукаха всичко от ШЛ. *sick*

Samoletski
19.03.2010 11:56

Нещо си се излъгал. От ЦСКА винаги са заявявали, че няма да плащат на никого. А и защо да палщаме на Миньор, лефски и без това са без шансове за титлата, а и в момента ЦСКА има да плаща други задължения, а и ще строят стадион. Просто няма логика да плащаме на конкурентите на лефски. Литекс са ни основните конкуренти, но ЦСКА нямат излишни пари, а и са заявявали че са против това.

orlio_wins
19.03.2010 11:37

За пореден път доказвате,че сте смешни.Първо ЦСКА плаща на Миньор да бие Левски-и не стана.Сега дано Локомотив София победи Пирин Благоевград,точно заради такива като вас.