Британски гуру в медицината обеща да изцери Бекъм за световното

09:31
Британски гуру в медицината обеща да изцери Бекъм за световното
Британски професор, светило в областта на спортната медицина твърди, че ще може да вдигне Дейвид Бекъм на крака за световното първенство в ЮАР, пише "Сън".

Халфът скъса ахилесово сухожилие в мача на клубния си тим Милан срещу Киево миналата неделя и ще трябва да се лекува от 3 до 6 месеца.

Грег Уайт, който изцери Бекс през 2002 година след счупване на метатарсална кост обаче смята, че големи дози колаген ще ускорят драстично възстановяването на полузащитника.

Въпросният медик е бивши сребърен медалист от световно първенство по петобой. Самият той преди време е използвал споменатия протеин за лечение на тъканна регенрация. През 1994 година съотборник на Уайт къса ахилесово сухожилие, но след терапията с колаген се връща на трасето след само 22 дни лечение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.03.2010 20:04

Да наясно съм как играе Меси в национала,то не е само той доста други не се справят толкова добре в националите си, но предполагам, че на световното ще е мн по-различно *smile*

tamate_unufreev
19.03.2010 18:23

Защото Едно е Меси в Барса ..Др е Меси в Аржентина *smile* ако си наблюдавала мачовете контролите клалификациите
но дай боже да се "разбират" *beer* Преди Всичко Нека гледаме Красотата а не печалбата *thumb_up*

ShefkaTa
19.03.2010 18:19

Ем, ако успее ще е прекрасно *smile* tamate_unufreev само не разбрах "А ако Игуанин и Меси се разбират на терена няма да могат да бъдат спрени" дефакто слагаш и Аржентина да спечелят СП така ли? Щото пишеш Испания и АНглия пък изведнъж Игуаин и Меси?

tamate_unufreev
19.03.2010 15:45

Бекъммммм Зими и Викиту си пиете коктейлчетата *beer* Очаквам Испания или Англия да спечелят Световните Финали .. А ако Игуанин и Меси се разбират на терена няма да могат да бъдат спрени