Дзакерони: Трябва да подобрим защитата

08:16
Дзакерони: Трябва да подобрим защитата
Треньорът на Ювентус Алберто Дзакерони отново не бе на себе си, след като снощи отборът му поднесе поредната неприятна изненада само в рамките на една седмица.

"Старата госпожа" загуби с 1:4 гостуването си на Фулъм и отпадна от Лига Европа. През уикенда пък "бианконерите" поведоха за 10 минути с 3:0 на Сиена у дома в мач от Серия "А" и допуснаха изравняване.

"Мразя да отпадам по този начин. Дори с 10 души трябваше да се представим по-добре. Мразя да отпадам по този начин. В неделя може и да решихме, че мачът е свършил при 3:0 в наша полза, но на английска земя не трябва да се отпускаш до такава степен", гневно сподели Дзакерони.

"Няма съмнение, че трябва да внесем подобрения в защитата. Наистина е жалко, че отпаднахме, защото започнахме мача добре и можехме да продължим. Вкарахме гол и стояхме добре на терена, но червеният картон на Фабио Канаваро даде криле на Фулъм и те ни подложиха на натиск, което ни затрудни. Като цяло, те бяха по-острият отбор и заслужават поздравления за динамичния мач, който изиграха", каза още наставникът на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация