Балъков: Липсва ни агресивния стил на игра

19:30
Балъков: Липсва ни агресивния стил на игра
Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков призна, че в мача с Берое е видял най-слабия си тим, от както е начело на "акулите".

Без да защитава футболистите, Красимир Балъков подчерта, че критиките трябва да бъдат насочени към него, а не към тях и че ако някой трябва да бъде критикуван, то това е той. Мениджърът не скри, че при загубите от Черно море и Локомотив Пловдив отборът му поне се е борил, докато срещу Берое е проявил бездушие.

"Ние като треньорско ръководство не биваше да допуснем подобна бездушна игра. Недопустимо е поведението на терена без дух, без заряд и без воля за победа. Феновете са прави да недоволстват. Глоби на играчи няма да налагаме, но ако някои се държат така в още два-три мача, просто ще се разделим с тях", коментира Балъков.

Той изрази надежда отборът му да се реабилитира пред привържениците си още в предстоящия мач със Спортист в събота.

"Най-важното е да покажем дух. В Своге трябва да станем, както се казва. Да демонстрираме воля и характер, да се борим от първата до последната минута. Ние сме по-добър отбор, но ако не подходим с нагласата за битка, ще си имаме проблеми. Длъжни сме да се опитаме да спрем негативната серия, защото имаме отбор, който може да побеждава и доказа това през първия полусезон. Само футболистите могат да дадат отговор къде се изгуби онзи агресивен и печеливш стил", добави Балъков.

Според него, възпитаниците му са изпаднали в психологическа дупка, тъй като искат да са нивото на това, което се гради в клуба и да побеждават на всяка цена.

"Резултатите във футбола идват когато се играе за удоволствие, а не с притеснение. След мача с Берое" казах на футболистите да не се интересуват от класирането, а да играят мач за мач", посочи още мениджърът на "акулите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари