Гигс: Мачът с Ливърпул е важен, защото това е Ливърпул

23:31
Гигс: Мачът с Ливърпул е важен, защото това е Ливърпул
Мачът ни с Ливърпул е важен, просто защото това е Ливърпул, коментира ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед Райън Гигс.

Уелсецът и неговите съотборници са амбицирани да се реваншират на "мърсисайдци" за загубата през миналия сезон на "Олд Трафорд" с 1:4.


"През миналата година не играхме добре срещу Ливърпул на "Олд Трафорд" и те заслужено спечелиха. Надавам се, че това няма да е така през този уикенд. Двубоят е много важен, просто защото това е Ливърпул. Няма значение в каква форма са отборите и как се справят, това съперничество е огромно заради историята на тези два толкова успешни клуба. Миналата година загубихме. Надявам се, че сега няма да стане така", каза Гигс.

"В добра форма сме и вкарваме много голове. Като фен на Юнайтед се радвам, че настигнахме Ливърпул по титли, защото когато аз растях, виждах как Ливърпул печели всичко. Ние ще се опитаме да спечелим титлата и тази година не заради рекордите, които можем да подобрим и не заради историята. В момента искаме да спечелим мача, което ще ни помогне да завършим първи в Премиър лийг", сподели още ветеранът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fashiong
19.03.2010 07:11

каквото и да го говори гигс мача си остава x/2 *cigarette* *lol*