Андоне: ЦСКА може да играе много по-красиво

16:34
Андоне: ЦСКА може да играе много по-красиво
Днес отборът на ЦСКА проведе тренировка на базата си в Панчарево. Всички момчета на Йоан Андоне се включиха пълноценно в заниманието. Единствено бранителят Йордан Минев се подготвяше на облекчен режим.

" ЦСКА може да играе много по-добър футбол от този, който показа в първите три кръга. В известна степен за това са виновни и лошите терени. Чакам с нетърпение да се оправи времето, за да се оправят и терените и по този начин ЦСКА да покаже още по-хубава игра, такава каквато желаят феновете. Спечелихме седем от девет възможни точки от началото на шампионата. Можехме да постигнем и пълен актив, но в последните минути на мача с Берое не бяхме достатъчно концентрирани, за да отбележим гол и да победим", каза наставникът на ЦСКА Йоан Андоне преди тренировката.

Румънският треньор коментира и предстоящият двубой с Локомотив Мездра.

"Локомотив е доста опасен и опитен отбор. Гледах два от мачовете им през пролетта, направиха ми добро впечатление. На този етап съм доволен от всички мои играчи, няма причина да не съм доволен от някого. Просто ги въртя и гледам всеки от тях да играе. Маркиньос се възстановява добре, но все още не е готов на 100 %. Със сигурност ще го видите в официален мач в някои от следващите кръгове. Сега идва цикъл сряда-събота и ще продължа с промените в състава. Искам всички да са подготвени", каза треньорът на "червените".

Накрая Йоан Андоне заяви, че е харесал футболисти от родното първенство и ако отбора му стане шампион в края на сезона е готов да ги предложи на президента на ЦСКА и евентуално те да преминат при "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари