Сеск на линия за мача с \"чуковете\"

18:28
Сеск на линия за мача с \"чуковете\"
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас ще се завърне в игра през този уикенд, когато "артилеристите" продължават битката за титлата в Англия през този сезон с поредно лондонско дерби, този път срещу тима на Уест Хям.

Фабрегас пък не бе играл за "топчиите" от 6 март насам, заради травма в подколянното сухожилие, но се очаква да премине успешно утрешния фитнес-тест и да бъде налице за мача с "чуковете".

Притесненията на мениджъра Арсен Венгер обаче са около бранителя Уилям Галас, който продължава да има проблеми с физическата си форма.

Според Венгер, Галас има "непрестанна травма в прасеца". Френският бранител не бе играл шест мача за своя тим и ще пропусне най-малко още два - домакинството на Уест Хям в събота и срещата с Бирмингам на 27 март.

Алекандър Сонг пък се завръща в игра след два мача наказание, а Карлос Вела може да бъде включен в групата на Арсенал за мача на "Емирейтс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FAB_4
19.03.2010 11:52

Ван Перси го отпишете за този сезон. Дори да успее да се върне за последните няколко мача, все пак не е играл от 5 месеца и ще бъде във форма за началото на СП и следващия сезон в Премиършип

DeadPoet_RIP
18.03.2010 19:12

Добре е това че се връщаъ хора преди края на сезона , защото останахме в битка и в ШЛ и в Англия , нищо не се знае може и нищо да не вземем , но поне ще имаме доста по-разширен състав и така увеличаваме шансовете си . *beer*

Arsenal_2
18.03.2010 18:42

Това да се чува само *beer* Скоро и Ван Перси ще се върне за най-важните мачове и титлата ни е в кърпа вързана