Румениге: Може и да не успеем да задържим Рибери!

15:08
Румениге: Може и да не успеем да задържим Рибери!
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге призна днес, че баварците най-вероятно няма да могат да удължат договора на Франк Рибери, а евентуално подобно решение може да стане факт едва след финалите на Световното първенство в ЮАР.

26-годишният френския национал има контракт с баварците до лятото на 2011 година, така че от Байерн искат той да преподпише това лято, за да не го изпуснат като свободен агент след 18 месеца.

Рибери бе свързван с Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, а Румениге заяви днес:

"Нашата първа цел е да подпишем нов договор с него. Аз обаче ще го кажа ясно: всеки, който смята, че ние ще продадем автоматично Франк в края на сезона, ако той не е преподписал, то той прави сериозна грешка! Байерн Мюнхен ще реши къде ще играе през следващия сезон Франк Рибери".

Френският национал струва около 50 милиона евро и Румениге заяви, че Ули Хьонес ще направи всичко по силите си да задържи крилото на "Алианц арена".

Той допълни: "Аз разговарях в понеделник с Ули и ние ще направим най-доброто нещо за Байерн. Искаме да разполагаме с най-добрия възможен тим за сезона 2010/2011. Няма проблем, че може да се наложи да вземем решение за бъдещето на Франк след Световното първенство".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
18.03.2010 19:34

къде го каза тва маимуни я ни светнете? във мазето дет ви е офис или?