Дзак вбесява феновете на Юве: Интер спаси италианския футбол!

11:30
Дзак вбесява феновете на Юве: Интер спаси италианския футбол!
Треньорът на Ювентус Алберто Дзакерони разгневи тифозите на "бианконерите", поздравявайки омразния Интер за победата им над Челси в Шампионската лига.

Тази вечер Юве ще гостуват на Фулъм, за да се опитат да си осигурят преминаване на четвъртфиналите от Лига Европа.

"Това беше страхотна победа за италианския футбол, не само защото отбор от Серия А е сред последните осем, а и заради начина, по който постигнаха този триумф в Шампионската лига", коментира Дзакерони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
18.03.2010 19:34

И аз не знам много за тази статистика но напоследък упорито се заговори , че Германия от следващият сезон ще има 4-ти представител за сметка на ИТАЛИЯ *sad* Иначе макар и фен на Рома и да мразя Интер , се радвам страшно много въпреки , че Челси са ми доста симпатичен отбор , но тея тифози или са глупави или са тъпи при положение , че сега тяхната "Старица" едвам може да се домогне до 4-то място за ШЛ камоли ако станат 3 ... Така , че няма никакъв смисъл да бъдат недоволни и колкото по-напред стигне Интер толкова по-добре за италианския футбол *thumb_up* *beer*

Juventus_tifoz
18.03.2010 13:31

Доколкото знам статистиката се изготвя на база играни мачове, а не на това кой кога е спечелил трофея. Нека някой който разбира по-добре да каже.

shizofrenik
18.03.2010 12:50

Германия няма как да мине Италия не е възможно просто са много под класата на отборите от Сериа А .Кога за последно отбор на швабите е печелил ШЛ?

Juventus_tifoz
18.03.2010 12:39

Аз не се дразня. Според мен Дзак е прав. Хубаво е за италианският футбол, че някой продължава напред в Европа. Колкото и да не харесвам интер, се радвам че италиански отбор премина осминафиналите. Все пак е не трябва да се допуска Германия да изпревари Италия по брой места. Иначе за тази вечер FORZA JUVE *beer*