Гонзо глобява осем от Левски

11:20
Гонзо глобява осем от Левски
Мениджърът на Левски Георги Иванов ще глоби 8 от футболистите, които участваха в резила в Ловеч, съобщава "Меридиан мач".

Гонзо е бесен от играта на "сините" срещу Литекс, която доведе до катастрофалната загуба с 0:3 и сбогуване с титлата. Той вече е обявил на "Герена", че само трима от титулярите ще се спасят от глобата. Все още не е ясно кои точно футболисти ще отнесат санкция за слабата си игра в Ловеч, нито пък тримата титуляри, които според Гонзо са били на ниво и не заслужават глоби. Това не го знаят дори самите футболисти, които се изправиха срещу Литекс. От "Герена" разкриха, че наказанието на Георги Иванов е забулено в мистерия, като дори не е известно и какъв е размерът на глобата.

Междувременно стана ясно, че  Гонзо ще си  изкара гнева заради загубата в Ловеч, на ветераните в Левски Елин Топузаков и Димитър Телкийски. Мениджърът смята, че двамата са били в основата на поражението. Както е известно, Георги Иванов дори смени на почивката Мечо Телкийски, за да пусне на негово място Александър

Александров-Кривия. Тази промяна се отрази доста негативно на отбора, но това не променило мнението на Гонзо, че Мечо не е спазвал тактическата дисциплина и си е правил каквото си поиска на терена. Очаква се Топузаков и Телкийски да играят по-рядко до края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dominator20
18.03.2010 18:00

целия отбор до края на първенството не трябва да взима заплата , да играят за чест и слава *erm* *party* *thumb_up* *beer*

Aleksandra
18.03.2010 17:45

хаха Гонзо , Гонзо няма се опраиш глоби ще ми взема за слаба игра *lol* земай им и данак че ти дишат въздуха *lol*

ultrablue1914
18.03.2010 17:34

Така и трябва!На българина трябва да му бръкнеш в джоба за да го стреснеш!