Абрамович обмисля да уволни Анчелоти

11:02
Абрамович обмисля да уволни Анчелоти
Собственикът на Челси Роман Абрамович обмисля да уволни мениджъра на тима си Карло Анчелоти, след като лондончани отпаднаха на осминафинал в Шампионската лига от Интер, съобщава "Дейли Мейл".

Абрамович има съмнение относно качествата на италианеца, след като Жозе Моуриньо тотално го надигра тактически тази седмица.

Според медиите на Острова, руският олигарх вече мисли варианти за заместник на италианския специалист.

Във вторник Анчелоти призна, че факта, че е загубил от най-бележития си предшественик го поставя в много деликатна позиция.

"Работих достатъчно дълго в тази среда и знам какви са очакванията тук. Нормално е един мениджър да бъде под напрежение, ако е загубил няколко мача", заяви Анчелоти.

Както е известно, италианският специалист бе назначен начело на "сините", тъй като той успя да спечели Шампионската лига два пъти с Милан, така, че отпадането му на този етап от турнира логично разгневи Абрамович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
18.03.2010 16:40

Грешката на Челси беше че и през двата трансферни прозореца след като продадоха Кудичини не се подсигуриха с добър резервен вратар.Сега това може да им коства много ,но за това едва ли трябва да се обвинява Анчелоти

DeviLLmaN90
18.03.2010 15:52

Да ама Гуардиола има един невероятен Меси Шави и Иниеста направиха невероятнен сезон и не само те де.!!! Пак и няма 100% оспеваемост щото водеше преди това юношески отбор...!!! А пък Анчелоти привлече само 1 Руснак никой друг...!!!

dimitar4oo
18.03.2010 13:07

winner нека четем малко по внимателно английската преса, където се казва, че Анчелоти има пълен вот на доверие и вече мисли за лятна селекция.. така че тая статиика само запълва мястото. иначе съм фен на по- голямата част от работата в сайта *thumb_up*

krasenco
18.03.2010 12:30

Еми те,ако сменят треньорите като носни кърпички никога няма да спечелят.

plamen_milan
18.03.2010 11:51

е кой треньор има 100% успеваемост
той какво иска идва и ШЛ е негова

orlio_wins
18.03.2010 11:47

Да бе,ще го уволнява,ще го уволни ако не вземе и титлата в Англия.