Риера скочи на Рафа Бенитес

08:49
Риера скочи на Рафа Бенитес
Крилото на Ливърпул Алберт Риера нападна вербално мениджъра си Рафа Бенитес, изразявайки възмущението си от факта, че в последно време е забит на пейката на "червените".

"Бенитес изобщо не говори с играчите. За двете години, в които съм тук, той никога не е разрешил определен проблем с комуникация. Неговата представа за нещата е: Аз съм шефът, а вие трябва да се подчинявате", разкрива Риера пред радио "Марка".

"Когато изведнъж придобиеш статут на резерва, започваш да се питаш какво не е наред. Ако правя нещо погрешно и мениджърът разчита на мен, тогава защо не дойде да ми каже какво става? Тази ситуация наистина ме влудява", допълва бившият футболист на Еспаньол.

"Фернандо Торес и Хосе Рейна ме окуражават, казват ми да не се предавам и да давам най-доброто от себе си. Но седмиците минават една след друга, а аз си оставам резерва", казва още Риера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivelina3
18.03.2010 12:12

тоя пи4 както говори няма да влезе тая година в игра усе6тате ли ? *smile*

gerrard9000
18.03.2010 11:01

ще си останеш щото си толкова смотан.бабел много по-добър от риера

kaligyla
18.03.2010 10:47

бенитес е наи големиа ов4ар в целата виша лига и ако не беше голямата неустоика като го махнат до са да е подпалил с 200 само и единствено заради това е още там но няма да е задалго това е наи нещасниа мениджар които може да саществува

Bat_Vane
18.03.2010 09:05

Там ще стоиш , щото си супер негодник ! А иначе за тва си прав , че все пак трябва да се каже на човек какво е сгрешил , за да може да се поправи !